Zelta laternas

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Filter

Zelta krāsas laternas - stilīgi mājas rotājumi



Zelta krāsas laternas ir ļoti stilīgi mājas rotājumi, kas neapšaubāmi sasildīs interjeru un padarīs patīkamāku vakara atpūtu. To cēlā metāliskā krāsa labi sader ar svecīšu mirdzumu iekšpusē. Turklāt šāds tonis interesanti papildina minimālisma, skandināvu, lauku un pat industriālās telpas. Vienkārši izvēlieties pareizo laternas dizainu, lai piešķirtu savam interjeram unikālu raksturu.



Kur novietot laternas ar zeltainiem toņiem?



Zelta krāsas laternas var veiksmīgi izvietot dzīvojamā istabā, guļamistabā, gaitenī. Tās labi noderēs arī jauniešu istabās un kombinācijā ar LED svecēm - arī bērnu istabās. Šādas laternas ir pieejamas daudzos variantos, kas aptver dažādas formas. Piemēram, metāla režģa + stikla laterna ir ideāli piemērota viesistabai. Tās izmēri 25 cm x 25 cm x 32,6 cm padara to par redzamu, bet ne pārspīlētu dekoru. To var novietot, piemēram, šobrīd modē esošajā portālā, kas imitē kamīnu.



Zelta krāsa ir ideāli piemērota kā Ziemassvētku rotājums.



Vēl viens interesants variants ir zelta modeļi ar Ziemassvētku motīviem, kas var kļūt par Ziemassvētku rotājumu. Zīmējumi uz tiem kļūst vēl pamanāmāki, kad laternas iekšpusē iededz svecīti. Ziemas vakarā ēna, ko met uz laternām novietotās figūras, vēl vairāk izdaiļos dzīvokļa sienas. Šeit ir vērts pieminēt zelta metāla modeli ar dizainu - kokiem un ziemas briežiem, t. i., tipiskiem ziemas motīviem. Tā izmēri ir 16 cm x 16 cm x 26 cm, tāpēc tam viegli atrast vietu telpā.



Starp moderniem un stilīgiem interjera aksesuāriem noteikti jāizceļ laternas, kurām raksturīgs zeltains mirdzums. Tās var stāvēt uz grīdas, kumodes, konsoles vai pat kafijas vai ēdamgalda. Daudz kas ir atkarīgs no tā, kādus izmērus rotājumam izvēlēsieties. Mazākas laternas var novietot vienkārši uz mēbelēm, savukārt lielākas noteikti labi darbosies uz grīdas. Neaizmirstiet izvēlēties piemērotu sveci, kas ne tikai izkliedēs patīkamu gaismu, bet arī būs pietiekami liela. Laba izvēle ir aromātiskie modeļi, vai, ja vēlaties tās izmantot atkārtoti, LED versijas.



Ideāla ideja dāvanai



Ja meklējat pārsteidzošu dāvanas ideju mīļotajam cilvēkam, noteikti aplūkojiet pieejamās zelta laternas. Tas ir neierasts piedāvājums, taču noteikti novērtēts interjerā. Tas ir tāpēc, ka ar to palīdzību jūs varat padarīt savu interjeru interesantāku. Loftiem ir vērts izvēlēties metāla laternas, bet zemnieciskām telpām - tās, kas ir grozu formā zelta tonī. Varat izvēlēties arī minimālisma modeļus. Katrs modelis radīs unikālu atmosfēru.



Iepazīstieties ar citiem mūsu produktiem un bloga ierakstiem:



Iekraušana...