Dušas plaukti

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
Augstums [cm]
more... less
Iepakojuma veids
Materiāls
Sugas
Filter

Dušas plaukti - kuri no tiem var darboties?

Dušas plaukti, ko atradīsietmūsu piedāvājumā, ir augstākās kvalitātes mēbeles,kasatvieglostualetes piederumuuzglabāšanuvannas istabā . Ar pareizo furnitūru jums izdosies nodrošināt, ka ikviens produkts būs viegli sasniedzams. Jūs varat ķerties pie dušas plauktiem, kas paredzēti stikla vai ūdens krāna novietošanai. Ir pieejami dažādi modeļi, no kuriem katrs labi noderēs atšķirīgā vannasistabā.

Plaukti dušas kabīnei

Dušas kabīnei paredzētajiem plauktiem ir tā priekšrocība, ka tie ir pieejami dažādos izmēros. Tas nozīmē, ka neatkarīgi no tā, kāda veida vai izmēra kabīne jums ir, jūs varēsiet piemeklēt piemērotu priekšlikumu, kas būs maksimāli ērts lietošanai. Praktiskums ir tas, kam jāpievērš īpaša uzmanība. Svarīgi ir ne tikai dušas plauktu izmēri, bet arī plauktu skaits un to savstarpējais izvietojums. Ņemiet vērā, ka varat izvēlēties taisnstūra vai nedaudz noapaļotus modeļus, kas ideāli piemēroti dušas kabīnes stūriem.

Melns dušas plaukts

Ja meklējat perfektu risinājumu modernai un minimālisma stilā iekārtotai vannas istabai, jums būtu jāinteresējas par melnu dušas plauktu. Šāda veida aprīkojums ir universāls, tāpēc pat tad, ja jūs mainīsiet telpas iekārtojumu, šī mēbele būs atbilstoša. Starp mūsu ieteikumiem jūs atradīsiet Zac melno vannas istabas plauktu ar izmēriem 24 cm x 15,5 cm x 74 cm. Vairāki līmeņi nodrošinās pietiekami daudz vietas visas ģimenes tualetes piederumiem.

Plaukts dušas stiklam

Plauktam dušas stiklam ir tā priekšrocība, ka tas ļauj izmantot katru armatūras aspektu, pat ja tas nešķiet īpaši daudzpusīgs. Turklāt dažos gadījumos šāda veida risinājums var būt praktiskāks nekā atsevišķi stāvoši vai pie jaucējkrāna piestiprināti modeļi. Daudz kas ir atkarīgs no dušas kabīnes stila, tās specifikas un vietas, ko tā nodrošina. Ja meklējat stikla dušas plauktu, aplūkojiet Carl Black, White vai Gold modeļus. Visas šīs krāsas ir neticami stilīgas un lieliski iederēsies dažādos interjeros.

Dušas maisītāja plaukts

Atkarībā no tā, kā vēlaties iekārtot savuvannas istabu,varat izvēlēties dažādus veidgabalus . Tāpēc mēs iesakām dažādus modeļus, tostarp dušas maisītāju plauktus, kas ir ļoti populāri. Šis ir viens no risinājumiem, kas ļaus jums izmantot jebkuru telpu.

Dušas stieņa plaukts

Jūs varat izvēlēties arī dušas stieņa plauktu. Lēmums par tās iegādi jāpieņem, ņemot vērā jūsu vannasistabas dušas kabīnes dizainu. Ir pieejami daudzi varianti, kurus mēs iesakām. Turklāt tie ir pieejami interesantos krāsu variantos.

Balts plaukts dušai

Balts dušas plaukts kopā ar melnu modeli ir viens no labākajiem risinājumiem minimālisma interjeram. Ir vērts uzsvērt tā universālo raksturu un krāsu, kas saderēs praktiski ar visu. Var minēt, piemēram, Carl White dušas plauktus, kas pieejami divos vai trīs līmeņos.

Stūra dušas plaukti

Viens no interesantākajiem priekšlikumiem ir stūra dušas plaukti. Tas ir risinājums, kas izturēs pārbaudījumu dušas kabīnēs, kurās vēlaties pienācīgu telpas organizāciju, nepiestiprinot piederumus pie stikla. Jūs varat izvēlēties vienlīmeņu, divlīmeņu un trīslīmeņu modeļus.

Apskatiet arī citus produktus mūsu tiešsaistes veikalā:

- Dzīvojamās istabas pulkstenis

- Stikls

- Vāze

- Kafijas tasītes

- Galda paklājiņš

- Sienas spoguļi

Iekraušana...