Puķu dobes

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Materiāls
Sugas
Filter

Kā izvēlēties puķu dobi viesistabai? Stāvošs vai piekarināms?

Ziedu dobes viesistabai atkal ir iecienītas. Tās ļauj mums attīstīt savu hobiju - audzēt podos audzētus augus. Protams, mēs tos varam novietot uz palodzes, kas ir vēlams gaismu mīlošām šķirnēm, taču pieejamā telpa ir ierobežota, un tur nevajadzētu novietot lielus podus. Gatavās konstrukcijas ļaus atklāt katru eksemplāru, turklāt tās ir arī unikāls jebkura interjera rotājums.

Stāvvietu modeļi ir piemēroti lieliem augiem, piemēram, difenbahijām vai monsterām, savukārt pie sienas stiprināmie stādi ir piemēroti nelieliem augiem, kas neapgrūtinās sienu. Pievērsiet uzmanību arī izmantoto materiālu veidam. Tiem jābūt izturīgiem un noturīgiem pret ūdens iedarbību, piemēram, pret gāzu vai šļakatām laistīšanas laikā. Labi darbojasarī makramē puķu dobes,jotās ir ļoti vieglas un piešķir interjeram papildu dekoratīvu akcentu.

Kādi ziedi puķu dobēm?

Izvēloties telpaugus, ir labi pievērst uzmanību apstākļiem mūsu mājā vai dzīvoklī, kā arī mūsu vēlmēm šajā ziņā. Lielajā metāla puķu dobē ieteicams izvietot košas šķirnes, piemēram,zeltaino epipremumu,N'Joy vai Marmora karalieni,kas var brīvi karāties vai kāpt virs konstrukcijas . Ja konstrukcija ir grāmatu plaukts un attālumi starp plauktiem ir lieli, varam izmantot arī spārnotās puķes vai alejas.

Tomēr jāatceras, ka galīgais efekts būs satriecošs tikai tad, ja katram augam būs sava vieta un to netraucēs cits eksemplārs, kas ir arī tīri praktiski. Ja augus sasniegs maz gaismas, tie noteikti iznīks. Izmantojiet oriģinālas šķirnes piekarināmiem puķupodiem - mūsu ieteikumi ir Rowley's old man un rhipsalis, ko parasti dēvē par "nūjiņu".

Pielāgojiet puķu dobi savam interjera dizainam

Izvēloties puķu stendu, ir labi ņemt vērā arī to, ka tam ir jāiekļaujas kopējā interjerā - neatkarīgi no tā, vai tā ir dzīvojamā istaba vai guļamistaba. Koka puķu stendi vislabāk sader praktiski ar jebkura veida interjeru, jo tie ir ļoti izturīgi, piešķir telpai zināmu mājīgumu un lieliski izskatās uz zaļo augu fona. Saskaņā ar pašreizējām tendencēm modē ir modernas puķu dobes viesistabai, kas izgatavotas no izturīga metāla ar plauktiem no tāda paša materiāla vai koka, kas labi iederas minimālisma, industriālā un bēniņu interjerā. Pēdējos gados ir ievērojami pieaugusi interese ne tikai par telpaugu audzēšanu, bet arī par augļus vai garšaugus ražojošiem augiem. Mēs varam viegli iegādāties balkona puķu dobi, kurā stādīt pundurveidīgas tomātu šķirnes, baziliku, koriandru, raudeni un pat košas puķes, tostarp surfīnijas, Vista supertunijas un pelargonijas.

Iepazīstieties ar citiem mūsu piedāvājumā pieejamajiem produktiem:

- Lustras

- Gaismekļi

- Puķu podi

- Mākslīgie puķes podos

- Kafijas tasītes

- Krūzītes

Iekraušana...