Kafijas pakalpojumi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Trauku mazgājamā mašīna
Mikroviļņu krāsns
Filter

Kafijas pakalpojumi - sniedziet sev luksusa pieskārienu

Papildus galdam, krēsliem un šķīvjiem kafijas servīzes ir būtisks ēdamistabas piederums. Tiesa, ka kafija labāk garšo pasniegta tasītē, tāpēc bieži vien mēs visu dienu gaidām uz atpūtas brīžiem ar savu iecienīto dzērienu rokās. Tāpēc ir vērts parūpēties, lai tiem būtu īpašs noformējums. Kafijas trauki - kas jāņem vērā, tos izvēloties?

Kafijas servīzes - elegantiem servīzes priekšmetiem ir pastāvīga vieta ikvienā mājoklī.

Vai piekrītat, ka kafija garšo atšķirīgi - atkarībā no tā, vai to pagatavojam krūzī, glāzē vai tasītē? Protams, jebkurš no tiem, iespējams, nostādīs jūs uz kājām - taču tieši kafijas servīzē pasniegtajai biezpienmaizei piemīt visšiks un elegance. Kafijas servīzes parasti sastāv no krūzītēm, šķīvjiem un cukurtrauka, taču ir pieejamas arī sarežģītākas versijas, piemēram, ar saldumu paplāti. Kafijas servīzes izceļas ar interesantu dizainu, krāsu un formu daudzveidību - izvēlieties tādu, kuras stils vislabāk atbilst jūsu mājas raksturam.

Kafijas trauki - izvēlieties labākos

Kam jāpievērš uzmanība, izvēloties kafijas servīzes? Pirms sākat iepirkties, vispirms pajautājiet sev, cik cilvēkiem jums nepieciešams kafijas servīze - sešiem vai, vēl labāk, 12 - un vai tā ir piemērota mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā? Tirgū ir pieejami daudzi dažādi kafijas servīzes komplekti, taču ne visi atbilst šīm prasībām. Tāpēc var izrādīties, ka iegādājamo servīzi var mazgāt tikai ar rokām. Protams, ka, iegādājoties kafijas servīzi, galvenais apsvērums ir kvalitāte. Labākajiem kafijas servīzes komplektiem vislabākais materiāls ir porcelāns - piemēram, pie mums pieejamais Roma kafijas servīzes komplekts no Ambassador kolekcijas. Cēls, elegants, samtains, vienkārši izcils - ja izvēlēsieties masīvus porcelāna traukus, tie noteikti ilgi paliks jūsu ģimenē, baudot to skaistumu pat vairākās paaudzēs. Porcelānam ir vēl viena neapšaubāma priekšrocība - atšķirībā no citiem materiāliem tas ir izturīgs pret krāsas maiņu.

Kādiem elementiem vajadzētu būt ideālā kafijas komplektā?

Labi noformēts kafijas servīze noteikti padarīs patīkamākujebkuru pēcpusdienas tikšanos ar ģimeni un draugiem. Lai gan kafijas servīzes var ievērojami atšķirties elementu skaita ziņā, ir vērts izvēlēties tādu, kurā ir viss, kas būs nepieciešams pie galda - lai justos kā kādā no savām iecienītākajām kafejnīcām. Būtiski ir tasītes - vēlams standarta kapučīno ar putām, nedaudz augstākas krēmīgai latte un mazākas spēcīgam espresso. Ideālā kafijas galda piederumu komplektā jābūt arī piena krūzei, cukura trauciņam un kafijas un tējas kanniņai. Vēl tikai kūku šķīvis un lāpstiņa, un jūsu mājoklis ir gatavs viesu uzņemšanai!

Iekraušana...