Melnās laternas

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Filter

Melnā laterna - viens no stilīga interjera marķieriem



Neapšaubāmi, interjera aksesuāri ļauj mums padarīt mūsu mājokli par ideālu vietu, kur atpūsties vai satikties ar ģimeni un draugiem. Ir vērts pievērsties melnajām laternām daudzās dekoratīvajās versijās, lai tās atbilstu dzīvojamās istabas, guļamistabas vai pat vannas istabas dizaina stilam. Tomēr iesakām pievērst uzmanību tam, lai aksesuāri būtu izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tādējādi tie kalpos mums ļoti ilgi.



Kādu laternas modeli, formu, griezumu melnā krāsā izvēlēties konkrētajam interjeram?



Ja vēlaties savā mājoklī izmantot melnas krāsas laternas, vispirms pievērsiet uzmanību tam, lai tās atbilstu stilam, kādā iekārtots interjers. Pašlaik modē ir minimālistiski aksesuāri kubveida formā ar vienkāršiem un šauriem rāmjiem. Tie caurlaiž daudz gaismas, tāpēc ir ideāli piemēroti telpām, kurās mums patīk dedzināt sveces. Neatņemama šāda veida piederumu sastāvdaļa ir rokturis, kas atrodas uz vāka, ļaujot laternu viegli pārnēsāt. Vienkāršā forma nozīmē, ka tos var brīvi kombinēt ar jebkuru stilu. Pēdējā laikā ir atgriezušies izstrādājumi ar vintage stilu, kas nedaudz atgādina pirms vairākiem gadu desmitiem lietotos ielu lampu abažūrus. Bieži vien to tekstūra ir apzināti novecojusi, radot unikālu efektu, it kā dekors būtu antikvariāts. Tā ir sensacionāla izvēle retro vai eklektisma stila kompozīcijām.



Melnās laternas ir spēcīgs interjera aksesuārs, tāpēc tās ir labi kombinēt tā, lai telpa nepārblīvētos ar tumšiem dekoratīviem elementiem. Tās radīs acīm tīkamu kontrastu ar gaišiem interjeriem, kas tādējādi iegūs unikālu raksturu. Ieteicams tos novietot uz grīdas - divu vai trīs izmēru izstrādājumi, kas novietoti reprezentatīvā vietā, noteikti piesaistīs viesu uzmanību.



Kā mirdz pašreizējās laternas? Kādu gaismas avotu var ievietot melno modeļu iekšpusē?



Daudzām melnas krāsas laternām zem vāka ir ievietots neliels gaismas avots, parasti izmantojot LED tehnoloģiju, kuru vienkārši nospiežot, priekšmets sāk spīdēt. Mēs sastopam arī izstrādājumus, kuriem šāda avota nav, kas dod iespēju tos pielāgot no dekoratīvā viedokļa. Visbiežāk iekšpusē tiek ievietota bieza svece, ko var iedegt vakarā. Tie lieliski izskatās arī ar gaismiņu virtenēm iekšpusē, kas interjerā radīs īpašu atmosfēru.



Izvēlieties dekoratīvos aksesuārus, kas pieejami Mondex tiešsaistes veikalā.



Mondex tiešsaistes veikalā jūs atradīsiet daudz melno laternu modeļu, ko varat izmantot, lai izdekorētu savu interjeru. Starp mūsu piedāvājumiem nevarēja izlaist modeli CRISTIE MINI melnā marmora krāsā ar caurspīdīgu abažūru, ko varat novietot uz kumodes. Arī LUCIE BLACK pītās laternas būs interesants jūsu interjera noformējums - gaismas ietekmē tās radīs unikālu gaismas efektu.



Skatiet arī citus produktus un ierakstus:



Iekraušana...