Uzkodu šķīvji

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Trauku mazgājamā mašīna
Sugas
Filter

Kāda veida startera plate?



Uzkodu šķīvis irnedaudz atšķirīgs no klasiskajiemgalda piederumiem, jo tas ir veidots tā, lai būtu vieglāk paņemt ēdienu un vienlaikus ļautu lieliski izcelt pasniegtosgardumus. Lielākā daļa no tiem nedaudz atgādina šķīvjus, bet parasti tiem ir taisns dibens un neliels apmale, lai, pārnēsājot šķīvi, no tā nekas nenokristu. Laba izvēle ir arī rotējošo uzkodu šķīvju izvēle, kas ir ideāli piemēroti riekstu, siera vai augļu pasniegšanai, jo tie ļauj cilvēkiem, kas sēž pie viena galda, viegli izvēlēties, ko viņi vēlas. Ļoti populāri ir arī ēdieni, kas sadalīti pa trim, četriem vai pieciem, lai pasniegtu noteikta veida uzkodas. Daudziem no tiem (jo īpaši apaļajiem) centrālajā daļā ir arī neliels iedobums, kurā uzlikt mērci vai mērci.



Kā izvēlēties labu uzkodu šķīvi?



Uzkodu šķīvja izvēle ir ļoti svarīgs galda piederumu izvēles aspekts, jo tas ļauj pasniegt gardas uzkodas, rīkojot ballītes ar ģimeni un draugiem vai greznas vakariņas. Šis trauku veids ir svarīga galda piederumu komplekta daļa, tāpēc, iegādājoties to, ir vērts pievērst uzmanību šādiem punktiem:





  • Vislabāk ir saskaņot uzkodu šķīvi pēc izskata ar pārējiemtraukiem. Klasika, protams, ir balti trauki, kas lieliski saskan ar pārējiem elementiem. Tas ir universāls risinājums, kas der gan ikdienas lietošanai, gan izsmalcinātām ballītēm.

  • Vienlīdz svarīga nozīme ir arī materiālam, no kura trauki ir izgatavoti, jo tas ietekmē to nevainojamo izskatu. Porcelāna trauki ir ideāli, taču arī keramikas trauki ir laba izvēle, jo tie izskatās lieliski un ir ļoti izturīgi.

  • Tikpat svarīga ir trauka forma, kas atbilst pārējiem galda piederumu elementiem. Apaļie uzkodu šķīvji ir klasika, bet populāras ir kļuvušas arī kvadrātveida un taisnstūra formas, kas labi sader ar moderniem traukiem.



Kādi gardumi jāpasniedz uz uzkodu šķīvjiem?



Uz uzkodu aperitīviem tiek pasniegti uzkodas, atkarībā no tā, ko vēlaties pasniegt saviem viesiem. Tie var būt uzkodas, nelielas sviestmaizes vai pēdējā laikā modē esošie tortiljas ruļļi. Tomēr ir vērts ievērot, ka atsevišķiem gardumiem (īpaši tiem, kas ir ar pastas piedevu, piemēram, olu pastas piedevu) nevajadzētu vienam otram pieskarties. Šādā veidā tie ir daudz labāk apskatāmi, turklāt tas atvieglo arī atsevišķu uzkodu pacelšanu, jo tās nesalīp kopā. Aicinām iegādātiesproduktus no Mondex tiešsaistes veikala, jo īpašikomplektus,kuros cita starpā ietilpst arī skaisti šķīvji uzkodupasniegšanai,kas noteikti skaisti izskatīsies uz galda .



Skatiet arī citus mūsu piedāvājumā esošos produktus:



- T šķīvji



- Vakariņu šķīvji



- Melni šķīvji



- Kvadrātveida šķīvji



- Makaronu šķīvji



- Deserta šķīvji

Iekraušana...