Melni virtuves trauki

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Trauku mazgājamā mašīna
Mikroviļņu krāsns
Sugas
Filter

Melni virtuves trauki - "must have" katrā elegantā virtuvē



Virtuves bļodas ir obligāts virtuves piederums. Tās ir nepieciešamas daudzos gadījumos, neatkarīgi no tā, vai tās ir mazas, vidējas vai lielas. Bļodas izmanto ēdienu pagatavošanai, nelielu uzkodu un salātu pasniegšanai, augļu izstādīšanai, piemēram, kā arī galda dekorēšanai.



Melni trauki ir papildus funkcionāli un eleganti vienā. Melnā krāsa vienmēr ir asociējusies ar klasiku un minimālismu, mūsdienīgumu un eleganci. Tāpēc ir vērts, lai jūsu mājās būtu melni virtuves trauki un melnas bļodas. Šāda veida komplekts ļaus mums ievīt greznuma pieskārienu mūsu maltītēs. Atcerieties, ka bez pašas maltītes svarīgs ir arī veids, kā tā tiek pasniegta, un estētika. Melni trauki uzlabos maltītes estētiku.



Tās ir īpaši piemērotas modernām un minimālisma virtuvēm un interjeriem.



Melni trauki - kam jāpievērš uzmanība, tos izvēloties?



Melnā krāsa lieliski sader ar zeltu un sudrabu, radot īstu glamūra stilu. Tāpēc ir vērts izvēlēties bļodas, melnus traukus ar zeltītiem vai sudraba elementiem. Tie var būt jebkāda veida es-flores vai raksti. Melnas bļodas, protams, var rotāt arī ar citiem krāsainiem elementiem, jo melnā sader praktiski ar visām krāsām un ir lielisks fons tām. Melnas bļodas, kas rotātas ar smalkiem ģeometriskiem reljefiem, piemēram, rombveida. Bagātīgas un šiks melnas bļodas noteikti piešķirs skaistumu jebkurai mājai.



Pievērsīsim uzmanību arī bļodu izgatavošanā izmantoto materiālu kvalitātei. Ir labi, ja tas ir augstas kvalitātes porcelāns, augstākās kvalitātes reaktīvā glazūra vai kārtīga keramika.



Ja vēlamies izmantot melnās bļodas un bļodas ikdienā, ne tikai īpašos gadījumos, atcerēsimies pārbaudīt, vai tās var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā un mikroviļņu krāsnī, kas atvieglos ikdienas lietošanu.



Apskatiet arī citus mūsu piedāvājumā esošos produktus:



- Bļodas



- Trauki



- Salātu bļodas



- Krūzītes



- Kafijas tasītes



- Maizes trauki

Iekraušana...