Mills

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
more... less
Ietilpība [l]
Iepakojuma veids
Filter

Slīpmašīnas - lēnās dzīves čempioni - kādu izvēlēties savai virtuvei?


Kafijas, piparu un sāls dzirnaviņas kļūst arvien populārākas. Tas nav pārsteidzoši - svaigi maltas pupiņas smaržo pēc visa! Tiklīdz paņemsiet rokās dzirnaviņas un sāksiet gatavot ēdienu - sagatavojieties īstai revolūcijai: kafijas aromāts izplatīsies pa visu māju un ēdiena garša kļūs vēl intensīvāka.


Rokas dzirnaviņas, pupiņu dzirnaviņas, elektriskās dzirnaviņas - kas jāņem vērā, izvēloties dzirnaviņas?


Dzirnaviņas ir virtuves piederumi, kas atvieglo kafijas pupiņu un garšvielu malšanu un ļauj iegūt to unikālo aromātu. Dzirnaviņas padara virtuves garšas un aromātus intensīvākus. Tas ir kā skatīties uz pasauli no aiz aptumšota loga un pēkšņi atvērt logu, lai aplūkotu to tuvāk. Mūsdienās virtuves dzirnaviņas ir nenovērtējami palīgi, pateicoties kuriem mēs varam pastāvīgi baudīt svaigi maltu piparu, jūras sāls, Himalaju sāls un kafijas pupiņu neparasto aromātu un garšu.


Kafijas dzirnaviņas - sīkrīks ar bagātu vēsturi


Kafijas dzirnaviņām ir liela ģimene. Slavenākais un vecākais no šīs saimes ir rokas dzirnaviņas - daudzi no mums to labi atceras no savas vecmāmiņas virtuves, un tās vectētiņš datējams ar 1400. gadu un radies Turcijā. Nepilnus 200 gadus vēlāk dzirnaviņas nonāca Francijā, kur tās kļuva par populāru izvēli kafijas pagatavošanai no svaigi samaltām pupiņām. Ilgu laiku bija nepieciešams, lai izdomātu, kā šā gardā dzēriena pagatavošanas rituālu padarīt vēl vienkāršāku - līdz beidzot 1897. gadā tika radīts rokas dzirnaviņas mazais brālis - elektriskā dzirnaviņa, ko mēs tik labi pazīstam.


Aromāts un garša, ko neaizmirsīsiet - izvēloties kafijas dzirnaviņas


Kafijas dzirnaviņas ir sīkrīks, bez kura kafijas cienītāji vairs nevar iedomāties rītu. Iemesls? Kafijas pupiņās slēpjas ēteriskās eļļas, kas pēc malšanas iztvaiko tikai piecpadsmit minūšu laikā. Tāpēc visintensīvākais aromāts būs svaigi pagatavotā kafijā - no ar rokām samaltām pupiņām. Ņemot to vērā, kura kafijas dzirnaviņas ir vislabākā? Kafijas dzirnaviņas iedalām manuālajās un elektriskajās. Manuālie kafijas dzirnaviņas ir ievērojami lētāki, mazi un bieži vien tiem ir interesants dizains - piemēram, Mondex stikla kafijas dzirnaviņas ar izturīgu keramikas mehānismu, ko rotā moderns flamingo motīvs. Tā malta kafija pārsteigs jūs ar savām īpašībām - pamēģiniet, un jūs noteikti gribēsiet vēl.


Sāls un piparu dzirnaviņas - garša, ko novērtēs jūsu ģimene


Sāls un piparu dzirnaviņas ir lielisks pierādījums tam, ka reizēm ir vērts piebremzēt - un tā vietā, lai pirktu gatavus produktus, saskaņā ar lēnās dzīves ideju - ir labi kaut ko pagatavot pašiem. Iepakotām garšvielām maisiņos diemžēl nekad nebūs tik intensīva aromāta un garšas kā to graudainajiem kolēģiem. Izvēlieties savu iecienītāko dzirnaviņas - piemēram, Cookini Ben rokas dzirnaviņas, kas pieejamas Mondex veikalā. Tā ir aprīkota ar keramikas dzirnakmeņiem, kas efektīvi sasmalcinās jūsu iecienītākās garšvielas, neuzkarstot - izmēģiniet to un pārliecinieties, cik jautri ir strādāt ar šādiem palīgiem. Noteikti sāls un piparu dzirnaviņas jūsu mājās paliks uz ilgu laiku.


Skatiet arī: kafijas krūzes, kafijas tasītes, kafijas galdiņi, galda piederumi, šķīvji.

Iekraušana...