07.03

Kā iestatīt kafijas un kūku galdu - garšīgs deserts uz stilīga galda

Tikšanās pie kafijas tases un kūkas ir lieliska iespēja pavadīt kvalitatīvu laiku kopā ar tuviniekiem. Papildus garšīgu uzkodu pagatavošanai ir vērts atcerēties arī par to pasniegšanu pievilcīgā veidā, galu galā mēs ēdam arī ar acīm. Pamats tam ir atbilstošs galda klājums, ko palīdz nodrošināt galdauti, tostarp mūsu piedāvājumā pieejamais DORIS modelis 140x380 cm izmērā, kam ir sniegbalta krāsa un izšūti ziedu raksti. Tie izskatās ļoti izsmalcināti uz galda, kas ir lieliski piemēroti pēcpusdienas tikšanās reizēm pēc darba vai pasniedzot desertu pēc svētdienas vakariņām, uz kurām esat uzaicinājis savus tuviniekus. Uz tiem ir labi novietot papīra salvetes, lai varētu noslaucīt rokas un muti. Mūsu interneta veikals cita starpā piedāvā rozā magnolijas salvetes izmērā 33x33 cm, kas iepakotas 20 gabalos un lieliski papildina iepriekš minētā galdauta dizainu. Uz galda labi izskatīsies arī šīs pašas salvetes, taču garšaugu formā uz balta fona, kas piešķirs galda klājumam interesantu akcentu.

Atbilstoši deserta servēšanas piederumi ir obligāta sastāvdaļa pie katra galda!

Uzaicinot viesus uz kafiju un kūku, protams, ir svarīgi gardumus pasniegt uz izteiksmīgiem traukiem. Šajā ziņā var palīdzēt Mondex tiešsaistes veikalā pieejamie produkti. Mēs īpaši iesakām oriģinālus šķīvjus, tostarp divlīmeņu BASIC modeli baltā krāsā un uz zelta rāmja. To ir vērts saskaņot ar skaistiem kūku šķīvjiem, kas ļaus ērti ēst sagatavoto kūku. Pie šī šķīvja vislabāk iederēsies baltas krāsas trauki, bet jūs varat arī dažādot, izmantojot melnas krāsas traukus, kas radīs patīkamu kontrastu un padarīs galda noformējumu ļoti elegantu. Protams, neaizmirstiet nodrošināt viesus ar kūku dakšiņām un kafijas karotītēm.

Kādā veidā pasniegt kafiju kopā ar kūku?

Kūkas parasti pasniedz kopā ar aromātisku kafiju, kas jāpasniedz, piemēram, oriģinālās tasītēs. Mēs īpaši iesakām KORONKA modeli ar 250 mililitru ietilpību un apakštasīti, kura raksturīgā iezīme ir reljefi raksti, kas atgādina mežģīņu rakstus, padarot to ļoti elegantu un pieskaņotu daudziem citiem baltiem traukiem. Šajā pašā klāstā ir pieejamas arī vienkāršas formas krūzītes un 1 litra krūzes, kurās var uzņemt karstu dzērienu 3-4 personām. Ja jūs biežāk uzņemat ģimeni un draugus pie kafijas un kūkas, mēs iesakām arī praktisko četru PETER statīva krūzīšu komplektu ar 350 mililitru ietilpību katrā, kas ir caurspīdīgi un ar reljefu rakstu, kas piešķir oriģinālu dizainu. Īpašais statīvs ļauj traukus glabāt vienuviet, un tas lieliski noderēs interjeros, kur ir ierobežota vieta trauku uzglabāšanai.

Lasiet arī citus ierakstus no mūsu bloga:

- Kura krūze, kura tasīte kurai kafijai?

- Kā skaisti novietot kūku uz šķīvja?

Mūsu Produkti

Ziņas
|
Bestselleri
|
Akcijas
Iekraušana...