Konsoles

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Filter

Mēbeļu konsoles - lieliska funkcionalitāte un to izmantošanas daudzveidība

Konsole kā mēbele nav nekas cits kā salīdzinoši šaurs un augsts galds, līdzīgs rakstāmgaldam vai kumodei, galds ar virsmu un kājām, parasti taisnstūra formas, izgatavots no dažādiem materiāliem, parasti no divu materiālu kombinācijas. Šķiet, ka konsoles ir papildu mēbele, vairāk dekoratīva un dekoratīva. Nekas nevarētu būt tālāk no patiesības, jo mēbeļu konsole ir būtisks elements pārdomātā un perfekti izstrādātā interjerā. Mēs varam nošķirt

- konsoles viesistabai - šajā telpā tām ir funkcija, piemēram, palodzes pagarinājums ziedu kolekcijai, vieta ģimenes atmiņām: foto rāmīši, ģimenes piemiņas lietas, vai kā stūrītis darbam ar klēpjdatoru - ja mums nav atsevišķa kabineta;

- priekšnama konsoles - šeit funkcionalitāte ir patiešām nozīmīga. Bieži rodas problēma: kur likt atslēgas, suņa pavadas, rokassomu, portfeli utt.? Konsole priekšnamā ir atbilde uz šo jautājumu. Turklāt, pateicoties tās nelielajam izmēram (dziļuma izmērs ir aptuveni 40 cm), tā ir funkcionāla pat šaurās priekšnama telpās. Tai ir arī dekoratīva loma - jūs varat bagātināt priekšnamu ar ziedu podā, vāzi, fotorāmīti, kastīti, pulksteni, stāvlampu utt.

- Konsoles guļamistabai/birojam - guļamistabā konsole lieliski pilda tualetes galdiņa funkciju, savukārt birojā tā ir lieliska vieta klēpjdatoram un darba stūrītim.

Mēbeļu konsoļu veidi. Kā izvēlēties pulti, lai tā atbilstu jūsu interjera stilam?

Mēbeļu konsoles piedāvā plašu izvēli. Neliela mēbele, bet noteikti daudz variāciju ar mēbeļu konsoli interjera dizainā. Pirmā dalījuma kategorija ir konstrukcijas materiāla veids:

- koka konsoles - masīvkoka masīvkoks - krāsots vai dabīgā formā - bērzs, dižskābardis, sarkankoks utt. Šajā versijā konsoles parasti ir klasiskas, dažkārt smalki izgreznotas ar izsmalcināti grieztām kājām un atvilktnēm, kas sniedzas zem augšdaļas. Koka konsoles bieži vien ir arī vintage, retro stilā.

- Koka konsoles, kas pārklātas ar šagmetālu, t. i., plānām metāla lapām, ir īsts glamūra stila hits, kas piemērots šatju stila interjeriem. Konsole, kas pilnībā pārklāta ar zeltu, varu vai sudrabu, iepriecinās ikvienu karalisko palātu mēroga interjeru piekritēju.

- Metāla un koka konsoles - divu materiālu, silta koka un vēsā metāla, kombinācija. Šīs ir konsoles ar ļoti vienkāršu un minimālisma dizainu, melna pulverkrāsota metāla kājām plus bieza koka taisnstūra formas virsma.

- Stikla un metāla konsoles - ideāli piemērotas modernam vai skandināvu interjeram - vairāk par to tālāk.

Lofta, industriālās, minimālisma un modernās mēbeļu konsoles - ideālas savā vienkāršībā.

Mēbeļu konsole ultramodernam modernam vai industriālam stilam? Mēbele, kas iederēsies abos stilos, ir, piemēram, MONDEX skaistā taisnstūra formas konsole SOREN, kas izgatavota no augstas kvalitātes hromēta tērauda ar rūdīta stikla virsmu. Tā ir stabila, izturīga un stipra konstrukcija ar minimālisma līnijām, kas tai piešķir eleganci. Sudraba tērauda kājas paliek šķērsām, un divas stikla virsmas: virsma un konsoles pamatne padara konsoles izskatu pārāk interesantu tās simetrijā. Turklāt tā rada iespaidu, ka ir viegla, maiga un, pateicoties šim caurspīdīgajam pārklājumam, optiski neierobežo nelielo izmēru interjeru.

Iekraušana...