Espresso tasītes

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Ietilpība [l]
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Ietilpība [ml]
Trauku mazgājamā mašīna
Mikroviļņu krāsns
Filter

Kādas espresso tasītes izvēlēties?



Daudzi no mums ir saskārušies ar espresso kafiju. Šo dzērienu, kura izcelsme ir Itālijā, var brīvi tulkot kā "presētu" vai "presētu" kafiju. Tā ir tieša norāde uz pagatavošanas metodi, jo tiek izmantotas smalki samaltas kafijas pupiņas, kas pēc tam tiek sasmalcinātas espresso automāta dozatorā, un lielā spiedienā, temperatūrā un nelielā ūdens daudzumā dzēriens tiek burtiski "presēts", iegūstot ļoti spēcīgu garšu un aromātu. Tādējādi tiek pagatavots neliels dzēriena daudzums, parasti aptuveni 30 mililitri. Tāpēc espresso tasītes tilpums un dizains ir pielāgots iegūtajam kafijas daudzumam.



Kādai jābūt ļoti stipras kafijas servēšanas trauka ietilpībai?



Lai gan espresso pagatavošanas laikā tiek saražoti tikai 30 mililitri dzēriena burtiski vienam malkam, tas netiek pasniegts līdzīgas ietilpības traukos. Saskaņā ar paražām espresso tasīšu izmērs ir aptuveni 70 mililitri, kas ir vairāk nekā puse no dzēriena daudzuma iekšpusē. Tomēr tas saglabā noteiktas kafijas organoleptiskās īpašības. Dzēriena garša ir daudz labāka, un, kas ir tikpat svarīgi, tas spēj uzņemt smalko putu, kas veidojas. Nedaudz lielāku trauku ir arī vieglāk turēt rokās - visas šīs īpašības padara espresso tik populāru kafijas pazinēju vidū. Jāatzīmē arī tas, ka espresso tasītēm ir biezas sienas un dibens, lai dzēriens saglabātu savu temperatūru un pārāk ātri neatdzistu.



Klasisks vai moderns dizains? Kuru produktu izvēlēties?



Ir vispārpieņemts, ka espresso tasītei jābūt izgatavotai no keramikas. Tas nodrošina, ka, lai gan tie ir mazi, tie iegūst zināmu masivitāti, turklāt tie noteikti ir mehāniski izturīgāki nekā izstrādājumi no porcelāna. Parasti tās ir olu vai tulpju variantos. Pirmajam veidam ir maigi noapaļotas sieniņas, kas aptuveni 3/4 augstumā atgādina grieztu olu, savukārt ļoti populāri ir arī tulpes varianti, kas atgādina tulpes ziedu. Šiem izstrādājumiem parasti ir vienota krāsu gamma bez bagātīga dizaina. Attiecībā uz espresso tasītēm svarīgākais ir vienkāršība, lai vairāk uzmanības pievērstu aromātiskajai kafijas baudīšanai. Arvien vairāk patērētāju izvēlas arī caurspīdīgas krūzes - mēs iesakām divsienu modeļus, kas saglabā dzērienu siltu, vienlaikus uzsverot sagatavotās kafijas dziļumu.



Izvēlieties oriģinālos produktus, kas pieejami Mondex tiešsaistes veikalā



Espresso ir jāpasniedz mazās tasītēs, kas novietotas uz apakštasītes. Tas ir ārkārtīgi elegants dzēriena pasniegšanas veids, turklāt apakštasīte padara tasīti stabilāku. Šiem produktiem ir pastāvīga vieta Mondex tiešsaistes veikala sortimentā. Minimālisma cienītājiem patiks SIMPLE līnijas olu varianta izstrādājumi, savukārt izsmalcinātāku formu cienītājiem noteikti patiks HAPPY līnijas izstrādājumi.



Apskatiet arī citus mūsu produktus un ierakstus:



Iekraušana...