Lielas kafijas tasītes

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Svītrkods
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Ietilpība [l]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Ietilpība [ml]
Trauku mazgājamā mašīna
Mikroviļņu krāsns
Sugas
Filter

Patērētāji augstu vērtē klasiskos kafijas servēšanas traukus, taču arī tie piedzīvo evolūciju. Lai gan agrāk tasītes bija mazas, tagad mēs varam veiksmīgi iegādāties produktus ar tilpumu līdz pat 300-400 mililitriem, kas ir tāda paša izmēra kā krūzes. Tomēr tie saglabā zināmu eleganci. Jāatzīmē, ka šāda veida traukiem raksturīgs bagātīgs dizains, tāpēc mēs varam papildināt traukus ar ziedu motīviem vai glamūra stila elementiem. Iespēju ir daudz, tāpēc izvēlieties sev piemērotākos traukus.



Lielās ietilpības kafijas tasīte ļauj radošāk pasniegt kafiju.



Lielās ietilpības kafijas krūze ļauj ilgāk izbaudīt aromātiskā dzēriena garšu, sākot ar melnu brūvētu kafiju un beidzot ar dzērieniem, kam pievienots liels daudzums piena. Ir vērts atzīmēt, ka daudziem cilvēkiem patīk dzert kafiju ar lielu putu daudzumu. Trauks ar pietiekami lielu tilpumu ļauj uzņemt dzērienu, vieglas putas, vienlaikus ļaujot ērti dzert kafiju. Tāpēc mēs tos bieži redzam restorānos, taču noteikti ir vērts tos iegādāties arī mājās.



Ir vērts pieminēt, ka, tiklīdz kafija Eiropā sāka kļūt par vadošo dzērienu, sāka radīt arvien jaunus traukus, kas pēc formas un tilpuma bija pielāgoti konkrētam kafijas veidam. Piemēram, Itālijā plaši izplatījās tā sauktais kapučīno, kura nosaukums norāda uz kapučīnu ordeņa brūno ieradumu. Šī dzēriena pamatā ir piens, espresso un viegla putu puta. Lai tas viss izskatītos lieliski un vienlaikus ļautu šim tekstūru sajaukumam labi sajaukties, jāizvēlas trauks ar atbilstošu tilpumu. Šajā gadījumā svarīgas ir lielas kapučīno krūzes ar 200 līdz 300 mililitru ietilpību. Svarīgi, ka šāda veida dzērienu ir pieņemts pasniegt ar putām, kas izlietas līdz pat malām.



Ja meklējat universālu modeli



Cilvēki, kuri labprāt pārkārto interjeru, bieži meklē universālus traukus, kas noderēs jebkurā vietā neatkarīgi no interjera. Lieliska ideja šajā gadījumā ir lielās baltās kafijas tasītes, kuru krāsa sader ar visu. Ir vērts pieminēt, ka mūsu mājās dominē balti trauki, tāpēc, izvēloties kafijas servēšanas traukus šajā krāsā, esam pārliecināti, ka tie būs mūžīgi.



Mondex veikala produkti, kurus varat izmantot kā skaistu dāvanu mīļotajam cilvēkam



Mondex tiešsaistes veikalā atradīsiet daudzus liela izmēra kafijas krūzīšu modeļus. Cita starpā mēs iesakām produktus spilgtās krāsās, piemēram, tirkīza krāsā, kas nedaudz atgādina akmens materiālus. To ietilpība 350 ml ļaus izbaudīt baltās kafijas vai kapučīno garšu. Tie ir arī lieliski piemēroti kā oriģināla dāvana mīļotajam cilvēkam.



Apskatiet līdzīgus ierakstus un produktus:



Iekraušana...