Baltas kafijas krūzes

Atlasīt pēc
Sadaļas
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Ietilpība [ml]
Trauku mazgājamā mašīna
Mikroviļņu krāsns
Sugas
Filter

Kuras baltas kafijas krūzes izvēlēties?



Baltas krāsas kafijas krūzītes ir īsta klasika starp galda traukiem. Tās ir praktiskas un universālas, jo labi sader ar jebkuru citu priekšmetu. Turklāt tās ir pieejamas dažāda tilpuma, un tas ir ļoti svarīgs aspekts. Starp citu, ir labi atzīmēt, ka šāda veida aksesuāri ir ļoti eleganti un šī iemesla dēļ labi noderēs arī svinīgos gadījumos, piemēram, ballītēs, kur tie var aizstāt krūzes.



Izvēloties kafijas krūzītes baltā krāsā, ir vērts pievērst uzmanību tam, lai tās būtu izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla - piemēram, porcelāna -, tām būtu jūsu vajadzībām atbilstoša ietilpība un tās, iespējams, varētu mazgāt trauku mazgājamā mašīnā un mikroviļņu krāsnī. Pēdējās divas funkcijas nav būtiskas, taču tās ievērojami atvieglo lietošanu, tādējādi palielinot trauku praktiskumu. Starp mūsu priekšlikumiem, kas atbilst visām šīm prasībām, jūs atradīsiet, piemēram, Lubiana 300 ml Celebration krūzi. Šeit ievērības cienīga ir spēle ar formu, kas atklājas interesantajā rievošanā un roktura racionalizētajā formā.



Klasiskie modeļi vienmēr ir moderni



Baltas kafijas krūzes var būt klasiskas, ko uzsver minimālistiskais, vienkāršais dizains. Lai gan var sastapties ar dekorētiem modeļiem, tie, kuriem nav aplikāciju, ir vieni no universālākajiem. Pateicoties šai īpašībai, tie ir lieliski piemēroti lielākām svinībām, aizstājot krūzītes, kurām parasti ir mazāka ietilpība, kas ne vienmēr ir piemērota viesiem. Šā iemesla dēļ ieteicams nodrošināties ar vismaz dažiem gabaliem. Mēs varam jums piedāvāt Margot 250 ml krūzīti bez dekoriem, kas, runājot par minimālismu, ir tās liela priekšrocība.



Krūze baltā krāsā ir arī laba ideja dāvanai, jo tā būs piemērota gan vīriešiem, gan sievietēm. To ir vērts paturēt prātā, piemēram, ja dodaties uz draugu mājas sagaidīšanas ballīti. Jūs varat uzdāvināt viņiem divus vai vairākus Zakład Porcelany Stołowej Lubiana S.A. ražotā Merkury modeļa krūzes gabalus. Tā diametrs ir 8 cm un augstums - 9,5 cm.



Skatīt arī citus modeļus un ierakstus:



Iekraušana...