15.03

Pavasara interjera apdare - kā iekārtot mājokli pavasarim?

Pavasaris ir laiks, kad dabā mostas dzīvība un mēs iegūstam enerģiju jaunām aktivitātēm. Ir arī labi sagatavot interjeru šim laikam, lai uzturēšanās un atpūta tajā būtu vēl patīkamāka. Vairāk par to, kā radīt pavasara noskaņu savā mājoklī, lasiet šajā rakstā, tāpēc lasiet!

Pavasarī ienest krāsas savās mājās!

Pavasarīga mājokļa iekārtojuma pamatā ir pareiza krāsu izvēle. Absolūti obligāts priekšnoteikums ir košu toņu ieviešana, jo īpaši uz rozā vai dzeltenās bāzes, tomēr pēdējās sezonās īpaši dominē dažādu zaļās krāsas variantu kombinācija ar pasteļtoņiem. Šādā veidā interjers kļūst ļoti mājīgs, iegūst svaigu izskatu un vienlaikus izskatās ļoti eleganti. Tieši tāpēc to, cita starpā, pavasarī ir vērts izmantot arī mājās:

  • spilvendrānasun dekoratīvos spilvenus, kas izrādās uzticams dzīvojamo istabu elements, jo tie piešķir daudz mājīgāku noskaņu. Lieliska izvēle būtu 45x45 centimetru izmēra spilvendrānas SOFIA tumši zaļā un bēšā krāsā, kurām raksturīgs smalks sižets "siļķes", kas spilvenus padara uzkrītošus, bet ne pārāk uzkrītošus. Tāda paša izmēra spilvendrānas BLINK arī labi noderēs pavasarī. Tiem ir spilgtu lapu raksti uz zaļa fona, kas ir ideāli piemēroti pavasarim.
  • Pavasarī ir labi parūpēties arī par galda, pie kura sēžam ēst, noformējumu. Labs galdauts vai galdauts būs lieliska izvēle, jo tie ienesīs svaiguma pieskārienu interjerā. Bēšs NATURA galdauts ar izmēriem 140x280 cm labi iederēsies uz vairuma ēdamistabas galdu vai dzīvojamā istabā, kur lieliski izcelsies galda piederumi un citi rotājumi.
  • Pavasara iekārtojumā jāiekļauj arī ar šo gadalaiku saistīti trauki. Lieliski noderēs dažāda veida ziedu krūzes, piemēram, sensacionālā LAWENDA BEATA/DOROTA 350 ml/duša 17,5 cm, kas ir gan sievišķīga, gan eleganta. Pēcpusdienas kafijai vai tējai lieliski noderēs arī HARPER krūze ar šķīvīti 250 ml tilpuma, kurā papildus ziedu rakstu zīmējumiem ir arī putnu un kukaiņu attēli.

Glabājiet svaigus ziedus skaistās vāzēs

Pavasaris mums neizbēgami asociējas ar skaistiem grieztiem ziediem, īpaši tulpēm, neļķēm un margrietiņām. Paši par sevitie ir spilgts interjera dekors, taču neaizmirsīsim, ka katram pušķim ir nepieciešama piemērota vāze, kas pastiprinās ziedu estētiskās īpašības un vienlaikus būs papildu dekoratīvs elements pavasara mājas iekārtojumam. Universāls risinājums ir izmantot caurspīdīgas vāzes, piemēram, 25,5 cm augsto BOHEMIA GLOBUS modeli, kura dizains atgādina ziedu ziedlapiņas. Caurspīdīgie varianti, piemēram, CRISTIE DIAMENT vāze ar 27 centimetru augstumu un marmora rakstiem, padarīs interjeru ne tikai gaišāku, bet arī daudz izsmalcinātāku.

Lasiet arī citus ierakstus no mūsu bloga:

- Pavasara tīrīšana mājās

- Kura vāze kādiem ziediem?

Mūsu Produkti

Ziņas
|
Bestselleri
|
Akcijas
Iekraušana...