Podu oderes

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Materiāls
Sugas
Filter

Podiņa spilventiņš - kāpēc ir vērts to iegādāties?



Pot spilventiņi noteikti ir kaut kas tāds, ko ir vērts izmantot savā mājoklī. Un ne velti - tie ļaus jumsnovietot karstus katlus uz darba virsmas, neuztraucoties par to sabojāšanu. Ir pieejami dažādi veidi, tostarp bambusa paliktņi. Tieši šādu modeli ar 19,5 cm diametru atradīsiet mūsu piedāvājumā. Šim piedāvājumam ir raksturīga apaļa forma, kas saskan ar katla dibenu.



Paplātes - praktiski virtuves piederumi



Podiņa paliktņi ir ļoti praktiski virtuves piederumi, kas noderēs jebkurā mājoklī. Ir vērts zināt, ka tie var būt dažādu formu un izmēru. Tas ļauj paliktņus viegli pielāgot savām vajadzībām. Mūsu piedāvājumā ir iekļauts bambusa paliktnis podiņiem 20 x 20 cm kvadrāta formā. Šie izmēri palielina modeļa daudzpusību, jo tas derēs gan mazākiem, gan lielākiem podiņiem, kas ir liela priekšrocība.



Indukcijas katlu paliktņi - vai karstumu absorbējoši adapteri



Mēs varam jumspiedāvāt arī kaut ko tādu, kas ļaus gatavot uz indukcijas plīts pat tad, ja izmantojat tam nepiemērotu katlu . Šīs problēmas risinājums ir ļoti vienkāršs. Turklāt tas ļauj izmantot virtuves traukus, kas jau ir jūsu virtuvē. Mūsu klāstā atradīsiet divu izmēru indukcijas katlu paliktņus - 19 cm un 23,5 cm. Adapteris ātri absorbē siltumu. Trauki sildīsies vienmērīgi, ja spilventiņu pielāgosiet dibena diametram. Ir vērts pieminēt, ka indukcijas katlu paliktņus ir viegli kopt - tos var mazgāt pat trauku mazgājamajā mašīnā. Mūsu ieteikumi ir izgatavoti no 18/0 nerūsējošā tērauda un ir universāli lietojami.



Katlu paliktņi skapjiem - atvieglojiet savu trauku uzglabāšanu



Ir vērts pieminēt arī skapīšu paliktņus podiem, lai padarītu trauku uzglabāšanu vieglāku. Šādi paliktņi ir neslīdīgi, kas neļauj traukiem nokrist. Tāpat tos ir vieglāk sakārtot, lai uzturētu kārtībā. Mēs iesakām izmantot šāda veida podiņus podiem katrā skapī, kurā glabājat virtuves piederumus. Šāda veida paklājiņi, ar kuriem varat izklāt atvilktni, ir arī efektīvs veids, kā izvairīties no mitruma iekštelpās. Šī iemesla dēļ izmantotais materiāls ir absorbējošs. To ir vērts paturēt prātā, plānojot savu virtuvi un visas tajā esošās izmantojamās telpas.



Uzziniet arī par citiem mūsu piedāvājuma produktiem:



- Laterna



- Galda paklājiņi



- Kvadrātveida šķīvji



- Kafijas tasītes



- Krūzītes



- Krūzītes

Iekraušana...