Ziedu krūzes

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Sugas
Filter

Ar ko atšķiras ziedu krūzes?



Ziedu raksti neapšaubāmi ir tipiski sievišķīgs motīvs, kas ļauj ar vēl lielāku prieku dzert aromātisku tēju vai kafiju. Tās ir ne tikai skaistas, bet arī elegantas, tāpēc tās neapšaubāmi būs galda rotājums.



Šādu trauku komplekti ir lieliski piemēroti svinībām, kad tiek pasniegta kafija. Protams, pārsteidzošais, bet smalkais dizains piesaistīs viesu uzmanību. Īpaši labi izskatās ar rokām darināti trauki - katram priekšmetam ir unikāls raksturs, jo nav divu vienādu trauku. Katram no tiem piemitīs oriģinalitātes vērtība, tāpēc pat novietoti stikla vitrīnā tie būs skaists interjera dekoratīvs elements.



Kā izvēlēties ideālas ziedu tējas krūzes?



Labai ziedu tējkasei ne tikai labi jāizskatās, bet arī jābūt izturīgam traukam, kas ilgi kalpos mūsu mājās:





  • Pievērsiet uzmanību tam, lai trauks būtu izgatavots no augstas kvalitātes izejmateriāliem. Vislabākā izvēle ir galvenokārt porcelāna puķu krūzes, kuras var atpazīt pēc to nedaudz caurspīdīgajām šķautnēm. Būtu arī labi iegādāties izstrādājumus no keramikas, kas ir izturīgāki un ilgstoši saglabās dzērienu siltu.

  • Pārbaudīsim izvēlēto podiņu tilpumu. Standarta tilpums ir 250 mililitri, kas ir ideāli piemērots ziedu kafijas tasītēm, taču tajās var pasniegt arī tēju.

  • Lai arī kādu modeli jūs izvēlētos, traukam jābūt ar ērtu un pareizi veidotu ausi, lai jūsvarētuvieglidzertsagatavotodzērienu.

  • Noteikti uzzināsim, kā mēs varam tīrīt ziedu rakstu krūzes. Dažām tasītēm var būt atšķirīga dizaina tehnika, un tās var nebūt iespējams mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā, jo dizains izbalēs. To var atrast uz izstrādājuma iepakojuma, kā arī uz tasītes apakšējās daļas.

  • Izvēlieties ziedu krūzes atbilstoši savām vēlmēm - varat izvēlēties no dažādiem ornamentāliem motīviem, piemēram, lilijām, peonijām, rozēm, tulpēm vai lauku ziediem.



Puķu formas krūzes ir ideāli piemērotas kā dāvana krāsainu ziedu kompozīciju cienītājiem.



Puķu formaskrūzes ir īpašs traukuveids,un tās galvenokārt tiek veidotas ar rokām. Toformavar būt līdzīga tulpei vai tikko atvērtai peonijai. To atšķirīgā iezīme ir meistarība ar visām detaļām, sākot ar trauka formu un beidzot ar izmantoto dizainu. Šī ir lieliska dāvana cilvēkam, kuram patīk saikne ar dabu vai kurš pats savā dārzā audzē ziedus. Šāda dāvana noteikti tiks novērtēta un padarīs patīkamāku atpūtu svaigā gaisā pie kafijas vai tējas. Mēs iesakām arī pārsteidzošus produktus no mūsu tiešsaistes veikala, jo īpaši Lubiana ziedu krūzes ar lavandas motīviem vai skaistos traukus no ķīniešu porcelāna ar smalkiem rožu rakstiem, kuriem pievienota maza krūzīte ar tādu pašu diametru kā krūze. Abus izstrādājumus var salikt vienu uz otra, lai ietaupītu vietu skapī.



Uzziniet arī par citiem pieejamajiem produktiem:



- Kafijas tasītes



- Baltas kafijas tasītes



- Krūzītes



- Kafijas komplekti



- Kvadrātveida šķīvji



- Galda paklājiņi

Iekraušana...