Apavu kastes

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Filter

Ko ievietot apavu skapī?



Pareiza garderobes vietas organizācija nodrošina, ka katram priekšmetam ir sava vieta un vienlaikus to var viegli izvilkt sezonas laikā. Tas galvenokārt attiecas uz apaviem, kas jāglabā tā, lai tie neradītu jucekli un vienlaikus nesabojātos. Šā iemesla dēļ apavu uzglabāšanai skapī galvenokārt noder šādi:





  • Pārredzamas apavu kastes,kas šeit ir vispiemērotākās, jo tās irstackable unto caurspīdīgās sieniņas ļauj redzēt, kurš pāris ir iekšā. Turklāt tām ir standartizēts izmērs, kas atvieglo to organizēšanu.

  • Labi noderēs arī kastes, ko saņemat, tās iegādājoties, taču atkarībā no ražotāja tās ir dažāda izmēra, kas apgrūtina garderobes organizēšanu.

  • Piemēram, saliekamie organizatori, kas piestiprināti pie durvīm. Tie izmanto skapī pieejamo vietu, taču tajos nav iespējams uzglabāt vairāk apavu.



Caurspīdīgas apavu kastes atvieglo organizēšanu skapī.



Plastmasas apavu kastu izmantošana ir viena no spēcīgākajām interjera tendencēm. Kā izrādās, ne velti, jo šim risinājumam ir vairākas priekšrocības:





  • Turklāt atkarībā no modeļa tām ir atverama priekšpuse vai tās izvelkamas kā atvilktnes, kas ievērojami atvieglo to izņemšanu, jo nav jācīnās ar veselu kaudzi kastu.

  • Tās ir ļoti izturīgas un neplīst, tāpēc tās ir lieliski piemērotas ne tikai garderobes telpas organizēšanai, bet arī ceļošanai, kad nepieciešams paņemt līdzi apavus tā, lai tos pēc iespējas mazāk sabojātu un netīrītu.

  • Caurspīdīgo apavu kastu materiāls ir viegli tīrāms, tāpēc apavu sakārtošana un uzglabāšana ir vienkārša.



Kā pareizi uzglabāt apavus kastēs?



Uzglabājotapavuskastēs, mēs izvairāmies no apavu bojājumiem un netīrumiem, turklāt šādāveidāmēsvaram ļoti vieglipārvaldīt vietu skapī. Mūsu valstī ir raksturīga garderobes sezonalitāte, tāpēc rudenī mēs izvelkam siltākus apavus, bet vēlā pavasarī ķeramies pie sandalēm. Ir svarīgi pienācīgi rūpēties par apaviem, lai tie nesabojātos. Pamats ir apavu rūpīga attīrīšana no visiem netīrumiem ne tikai uz virsas, bet arī uz zoles - uz tām nedrīkst būt smilšu vai dubļu pēdas. Pēc tīrīšanas ir jāļauj tiem pilnībā izžūt, pretējā gadījumā apavu materiāls var tikt bojāts, tos uzglabājot kastēs.



Apskatiet arī citus mūsu piedāvājuma produktus:



- Pārtikas kastes



- Grozi un kastes



- Kastes un koferi



- Plaukti



- Plaukti



- Sienas pulkstenis

Iekraušana...