Vakariņu šķīvji

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Filter

Vakariņu šķīvji - būtisks virtuves piederums



Kvalitatīvi pusdienu šķīvji ir svarīgs virtuves piederums, lai pasniegtu ēdienu gan ģimenes locekļiem, gan viesiem. Šie trauki dažkārt ir izgatavoti no keramikas, metāla, stikla vai plastmasas, kas īpaši izmantoti mūsdienu modeļos. Vakariņu šķīvju komplekts ir arī ierasta dāvana jaunajiem īrniekiem, kas tikko iekārto savu mājokli. Neatkarīgi no tā, vai meklējat traukus sev vai saviem draugiem - izvēle ir pietiekami liela, lai jūs noteikti varētu izvēlēties interesantāko variantu.



- Krūzītes



No kā sastāv pusdienu šķīvju komplekts?



Pamata pusdienu šķīvju komplekts sastāv no sekliem un dziļiem šķīvjiem pamatēdienu pasniegšanai un mazākiem šķīvjiem desertu pasniegšanai. Neatkarīgi no paredzētā lietojuma katram variantam ir vienāds vienību skaits. Šāds vakariņu šķīvju komplekts ir ideāli piemērots, lai sākumā savāktu nepieciešamos traukus, un, ja vajadzības palielinās, vienmēr var iegādāties atsevišķus gabalus. Mazo un lielo pusdienu šķīvju komplekta piemērs ir Lavender Boss komplekts, kas sastāv no sešiem katra modeļa gabaliem. Katrs šķīvis ir ārkārtīgi elegants, tāpēc piemērots gan ikdienas lietošanai, gan svinīgām vakariņām. Dziļie un seklie vakariņu šķīvji ir priekšmets, kas ir ļoti noderīgs ikvienā mājoklī.



- Krūzītes



No kādiem vakariņu šķīvju veidiem varat izvēlēties?



Šobrīd ir pieejami daudzi dažādi vakariņu šķīvju varianti. Jūs atradīsiet gan tādus, kuriem ir neparastas formas, gan krāsas. Īsta klasika ir balti vakariņu šķīvji, piemēram, AffekDesign Ralph White divu seklumu vakariņu šķīvju komplekts ar intriģējošu sešstūra formu. To papildu priekšrocība ir to ražošanā izmantotā porcelāna augstā kvalitāte. Turklāt šie modeļi ietilpst arī citā trauku kategorijā - modernie pusdienu šķīvji. Unikālā dizaina trauki var kalpot arī kā virtuves plaukta rotājums, vienlaikus būdami ļoti noderīgi. Iespējams, jums patiks arī krāsainie vakariņu šķīvji , kas maltītes laikā atdzīvinās gan virtuves skapi, gan pusdienu galdu. Ir vērts pieminēt arī ievērojamo brīvību materiālu izmantošanā, kas var atsaukties uz klasiku - piemēram, porcelānu - vai inovācijām - kā piemēru var minēt plastmasu.



- Kafijas serviss



Jūs varat izvēlēties oriģinalitāti



Vakariņu šķīvjiem nav jāatsaucas uz tradicionāliem risinājumiem. Ir arī nedaudz oriģinālāki pusdienu trauku varianti, kas piepildīti ar unikālu raksturu. Atkarībā no savām vēlmēm varat izvēlēties nedaudz mazāk ierastu risinājumu. Koka šķīvji, kas pieejami divos variantos, ir viena no iespējām. Šķietami klasisks materiāls, tas iegūst pilnīgi jaunu formu - servēšanas trauku. Šī tipa pusdienu šķīvju papildu priekšrocība ir izsmalcināti rotājumi, kas piesaista uzmanību. Jūsu virtuvē pievienotie vakariņu šķīvji var izskatīties neparasti, novatoriski vai pat nedaudz rotaļīgi. Vadoties pēc savas gaumes un vajadzībām, jūs noteikti nokomplektēsiet trauku komplektu, kas ļaus ērti pasniegt ēdienus, vienlaikus saglabājot neparastu estētiku.



Skatiet arī:



- Ielieciet arī citus ēdienus, piemēram, šķīvjus



- Vakariņu šķīvji



- Deserta šķīvji



- Kvadrātveida šķīvji

Iekraušana...