21.03

5 veidi, kā izrotāt Lieldienu galdu

Lieldienas ir viena no populārākajām brīvdienām, ko mēs svinam, un tās sakrīt ar pavasara sākumu. Tāpēc ir vērts parūpēties par piemērotiem rotājumiem, lai mūsu māja vai dzīvoklis izskatītos iespaidīgi un radītu patīkamu atmosfēru. Eksperti ir vienisprātis, ka Lieldienu galdu vajadzētu rotāt ar daudzkrāsainiem akcentiem, lai svētki mūs noskaņotu. Tajā pašā laikā ir labi ieviest elementus baltā krāsā, kas asociējas ar eleganci un kaut ko svētku, kas lieliski iederas šo svinīgo svētku atmosfērā. Mūsu jaunākajā rakstā mēs detalizēti aprakstām, kā 5 soļos izrotāt galdu Lieldienām - tāpēc lasiet tālāk!

Lieldienu galda dekorēšanas ieteikumi

Jebkura Lieldienu galda pamats ir elegants galdauts, vēlams baltā krāsā, kas piešķirs noformējumam ievērojamu eleganci. Pēc tam varat sagatavot dažus dekorus, kas padarīs visu kompozīciju daudz pievilcīgāku:

  • Izmantojietmūsu keramikas apvalku ar izm ēriem22x16,2x12,3 cm, kas pieejams dažādās krāsās - zaļā, sudraba un melnā. Piepildiet tos ar vati, labi samitriniet ar ūdeni un pēc tam virsū uzkaisiet porciju kreses vai auzu sēklu un regulāri apkaisiet. Ieteicams šo rotājumu sagatavot vismaz divas nedēļas pirms Ziemassvētkiem, lai sēklas paspētu sadīgt un augi varētu augt.
  • Radiet svētku atmosfēru gan brokastīs, gan nākamo dienu vakariņās ar 12x6 cm LANDSCAPE sveci. Svece ir rozā krāsā, tāpēc tā būs spilgts galda dekors un vienlaikus radīs mājīgu atmosfēru interjerā.
  • Mūsu tiešsaistes veikalā pieejamā dekoratīvā keramikas vistiņa ir vēl viena Lieldienu galda dekorēšanas iespēja. Tās iekšpusē var ievietot šokolādes olas, pēc kurām bērniem patīk ķerties.

Pārliecinieties, ka Lieldienām jums ir piemēroti galda piederumi.

Iespējams, iespaidīgākais jebkura galda dekoratīvais elements ir izteiksmīgi Lieldienu trauki. Tas ir būtisks galda noformējums, un vienlaikus tam ir arī funkcionāla nozīme, jo tas ļauj ērti patērēt sagatavoto maltīti. Eksperti ir vienisprātis par trauku izvēli, lai galds izskatītos eleganti - balti trauki ir mūžīga klasika, kas nekad neizies no modes, jo labi izskatās arī citos gadījumos. Tajā pašā laikā varat izvēlēties servīzi ar smalkiem dekoratīviem akcentiem, piemēram, zelta strīpiņu veidā, kas piešķir greznu dizainu. Mēs iesakām mūsu veikalā pieejamos vakariņu komplektus, tostarp, cita starpā, DAISY 6 personām, kas kopumā sastāv no 30 elementiem. Komplektā ietilpst 3 veidu šķīvji un tasītes ar apakštasītēm. Katram šķīvim ir plāns zelta apmals un smalks reljefs, tāpēc tie noteikti piesaistīs uzmanību.

Lasiet arī citus bloga ierakstus:

- Kādam jābūt Lieldienu galdam?

- Kā klāt galdu kafijai un kūkai - garšīgs deserts uz stilīga galda?

Mūsu Produkti

Ziņas
|
Bestselleri
|
Akcijas
Iekraušana...