07.03

Kāpēc glāze ir universāls trauks jebkurā virtuvē?

Glāze ir obligātstrauks katrā virtuvē, kas mums galvenokārt asociējas ar dzērienu pasniegšanu, un tā patiešām ir tās funkcija. Tomēr ir vērts uzsvērt, ka tas ir daudzfunkcionāls trauks, tāpēc, pareizi izvēlēts, tas noteikti būs nenovērtējams. Par to, kāpēc glāze ir daudzpusīgs trauks katrā virtuvē, varat izlasīt mūsu jaunākajā rakstā, tāpēc aicinām lasīt tālāk!

Kā izmantot glāzi virtuvē?

Glāžu pielietojums virtuvē ir milzīgs - tās ir lielisks eksponāts aukstiem dzērieniem, taču tās ir vērts izmantot arī citos veidos:

  • Tās var izmantot, lai pasniegtu desertus glāžu vietā. Tas ir īpaši praktiski, ja jums nav pietiekami daudz vietas, lai uzglabātu dažāda veida traukus. Glāzēs var pasniegt saldējumu, augļu desertus vai monoporācijas, piemēram, Etonas putru, kuras pamatā ir putukrējums, sasmalcinātas bezē un sasmalcinātas zemenes.
  • Glāzes jau izsenis mūsu mammas un vecmāmiņas ir izmantojušas kā praktiskas mērglāzes - jo daudzās receptēs tiek mērīti "pa glāzēm" gan beramie produkti (cukurs, milti), gan šķidrie produkti (ūdens, eļļa, piens). Mēs, protams, runājam par standarta glāzi, kuras tilpums ir 250 mililitri.
  • Dažāda veida glāzes ir piemērotas arī uz pelmeņu mīklas balstītu ēdienu pagatavošanai. Glāzes ar klasisko diametru aptuveni 6 centimetri ir ideāli piemērotas, lai no mīklas izgrieztu apļus pelmeņu pagatavošanai. Stiklenes ar mazāku diametru ir ideāli piemērotas apļu izgriešanai, lai pagatavotu ravioli Ziemassvētku vakara borščam.

Būtiska nozīme ir pareizo galda piederumu izvēlei. Mondex tiešsaistes veikala piedāvājumā ir glāzes ar 250 ml tilpumu, tostarp 6 BLENDED CASUAL trauku komplekts, kas ir ideāli piemēroti desertu, pelmeņu vai ravioli pagatavošanai un, protams, lieliski izskatās uz galda, pasniedzot dzērienus. Patērētāju uzmanību piesaista arī plašais krūzīšu klāsts, kā arī stilīgās kafijas tasītes, kas noteikti būs uzticamas ikvienā mājoklī.

Termo glāzes - uzticams trauks daudzpusīgai lietošanai

Papildus klasiskajām glāzēm termo glāzes ir ideāli piemērotas arī lietošanai virtuvē. Tām ir dubultas sienas no borosilikāta stikla, kas piepildītas ar gaisu, tāpēc tās ir piemērotas jebkura dzēriena pasniegšanai. Tās ir ideāli piemērotas atdzesētu dzērienu - sulu vai limonāžu - pasniegšanai, jo iepriekš minētais izolācijas slānis tos daudz ilgāk saglabā aukstus. Tas ir ideāls risinājums karsto dzērienu - kafijas, tējas un zāļu uzlējumu - pasniegšanai. Jūs varētu domāt, ka, turot šādu glāzi, apdegs jūsu rokas. Nekas nevar būt tālāk no patiesības! Dubultā siena pasargā rokas no apdegumiem un vienlaikus nodrošina, ka dzēriens ilgāk saglabājas karsts.

Skatiet arī citus mūsu bloga rakstus:

- Kādas glāzes trauku mazgājamā mašīnā?

- Kura glāze kādam dzērienam?

Mūsu Produkti

Ziņas
|
Bestselleri
|
Akcijas
Iekraušana...