Mūsdienīgas kafijas tasītes

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Trauku mazgājamā mašīna
Mikroviļņu krāsns
Filter

Mūsdienīgas kafijas tasītes ir tās, kurām raksturīgs neparasts dizains. Tas var būt saistīts ar neparastu formu, krāsu gammu vai materiālu, no kura krūzes ir izgatavotas. Šis galda piederumu klāsts kļūst arvien populārāks, galvenokārt tāpēc, ka arvien vairāk klientu vēlas atpūsties no klasikas.



Modernā stila tasītes ir lieliska dāvana kafijas cienītājiem.



Modernā stila krūzes ir arī lieliska dāvinājuma ideja mīļotajam cilvēkam, piemēram, kāzu vai mājas sagaidīšanas reizē. Šajā gadījumā noteikti apskatiet vairāk kvadrātveida formas modeļus. Tas ir gan minimālisma, gan oriģināls risinājums. Ir vērts apsvērt arī interesantus krāsu variantus, piemēram, pasteļtoņos. Parasti krūzes, ko izvēlamies, ir baltas, kas atsauc atmiņā klasiku. Ja vēlaties dažādot mīļotā cilvēka krājumus, ķerieties pie oriģinālām krāsām. Šeit varam pieminēt Happy 200 ml krūzi ar apakštasīti, kas ražota ar Affek Design by Mondex zīmolu. Šī iespēja ir izgatavota no augstas kvalitātes porcelāna rozā krāsā. Komplektā iekļautajam apakštasītei ir nedaudz paceltas malas, kas arī piešķir tai unikālu raksturu. Turklāt ir vērts painteresēties par gataviem komplektiem - komplektā jūs saņemsiet vairākus produktus, kas palielinās lietojamību, turklāt parasti komplektos atsevišķi produkti ir nedaudz lētāki. Gatavie komplekti ir visērtākais variants, jo komplektā saņemat noteiktu skaitu vienādu krūzīšu.



Melns - vai moderns



Vēl viena moderna stila kafijas tasīšu izvēle ir modeļi melnā krāsā. Tās ir vienkāršas un minimālisma stilā, taču atšķiras no tā, pie kā esam pieraduši. Ja tam pievienojam interesantu formu, varam runāt par perfektu kombināciju, kas ļoti labi iekļaujas mūsdienu tendencēs. Melnās krūzes labi saderēs ar citiem oriģināliem galda piederumiem. Meklējiet tādu iespēju kā Affek Design Alisa modelis ar 270 ml tilpumu. Papildu priekšrocība ir tā, ka to var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā un mikroviļņu krāsnī. Tās ir ļoti svarīgas īpašības, kas jāpatur prātā, meklējot praktiskus un daudzpusīgus traukus.



Inovatīva pieeja mūsdienīgumam kafijas tasīšu gadījumā var būt vēl nepamanāmāka nekā iepriekš minētās. Mēs runājam par iespējām intriģējošos variantos, piemēram, ar plankumainu, marmorētu un akmens imitācijas dizainu. Šādi modeļi iepriecinās ikvienu viesi, kas apsēdīsies pie galda. Par piemēru var kalpot Beata/Sonia krūze pelēkā krāsā. Šī modeļa izmērs ir 14 cm, un tajā ir 200 ml kafijas. Komplektā ir praktisks apakštasīte. Šo augstas kvalitātes porcelānu var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā un mikroviļņu krāsnī.



Kam vēl jāpievērš uzmanība, izvēloties?



Pieņemot lēmumu, ir vērts ņemt vērā ne tikai mūsdienīgu dizainu, bet arī tas, cik ietilpīga ir tasīte un vai to var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā un mikroviļņu krāsnī. Šie apsvērumi ļaus maksimāli pielāgot trauku savām vēlmēm un vajadzībām.



Iepazīstieties arī ar citiem mūsu modeļiem un bloga ierakstiem:



Iekraušana...