Dekoratīvie trauki

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Augstums [cm]
Filter

Dekoratīvie trauki - funkcionāls papildinājums mājoklim



Dekoratīvās bļodas, ko atradīsiet pie mums, ir funkcionāli mājas aksesuāri, kas ir pelnījuši jūsu uzmanību. Šāda veida rotājumus var izmantot dažādu priekšmetu glabāšanai. Piemēram, pītajos modeļos var izvietot mākslīgos augļus un figūriņas. Ir labi zināt, ka ir pieejami dažādi materiāli, un katrs no tiem iederēsies atšķirīgi iekārtotā interjerā. Dekoratīvie trauki ir ne tikai praktiski, bet arī pārsteidzoši. Tās ir interesants veids, kā organizēt lietas un uzlabot jebkuras telpas dizainu.



Dekoratīvie trauki - kādus izvēlēties?



Jūs varat izvēlēties ne tikai austas, bet arī keramikas, stikla vai koka dekoratīvās bļodas. Tā ir lieliska ziņa ikvienam, kas meklē praktisku trauku maziem priekšmetiem ar intriģējošu dizainu. Izvēloties dekoratīvos traukus savam mājoklim, pievērsiet uzmanību ne tikai to dizainam, bet arī izmēram. Tieši pēdējā minētā īpašība nosaka, kurā lietojumā konkrētais modelis būs vispiemērotākais. Mūsu sortimentā jūs atradīsiet, piemēram, Logan Boho dekoratīvo bļodu ar izmēriem 25 cm x 10 cm. Šis priekšlikums ir izgatavots no izturīga mango koka, kas ir ūdensizturīgs. Tas padara to lieliski piemērotu ne tikai augļu izstādīšanai, bet arī salātu pasniegšanai.



Sirds formas bļodas



Interesants risinājums ir arī sirds formas bļodas. Šāda veida dekori ir intriģējošs piedāvājums, kas iederēsies daudzos interjeros. Bļodas forma var likt domāt par Valentīndienu, taču tā var rotāt romantiskas sievietes istabu visu gadu. Bļodas krāsu ir labi saskaņot ar citām interjera detaļām, piemēram, vāzēm ar ziediem.



Dekoratīvās bļodas virtuvei - kuras no tām novietot uz darba virsmas?



Dekoratīvie trauki virtuvei ir lielisks risinājums augļu, dārzeņu un pat garšvielu uzglabāšanai uz darba virsmas. Šādā veidā visas nepieciešamās sastāvdaļas vienmēr būs pa rokai. Neaizmirstiet pārliecināties, ka dekoratīvie trauki virtuvei ir pēc iespējas kvalitatīvāki, turklāt tie ir pieskaņotiproduktiem, kurus uzglabājat. Piemēram, Logan Boho 21 cm x 21 cm dekoratīvā bļoda. Tomēr tā nav vienīgā izvēle. Padoms ir arī saskaņot trauka stilu ar virtuves dizainu.



Dekoratīvie trauki viesistabai



Mēs aicinām izvēlēties kvalitatīvus dekoratīvos traukus viesistabai. Tās var novietot uz kafijas galdiņa, kumodes, grāmatu plaukta u. c. Lieli dekoratīvie trauki ir ne tikai praktiski, bet arī izskatās ļoti interesanti. Tās ir pieejamas dažādos dizainos, krāsās un formās. Tādējādi katrs atradīs sev piemērotu. Cita starpā jūs atradīsiet Babette Black 18 cm x 13 cm dekoratīvo bļodu no keramikas. Šim modelim ir raksturīgs dizains ar kājām. Tajā var glabāt atslēgas un citus nieciņus vai pat ziedu kompozīcijas. Ir vērts pieminēt, ka ir pieejams arī mazāks šī priekšlikuma variants, kas piesaista uzmanību un pārsteidz ar savu estētiku.



Apskatiet arī citus mūsu piedāvājuma produktus:



- Bļodas



- Trauki



- Salātu bļodas



- Koka maizes šķīvji



- Krūzītes



- Keramikas šķīvji

Iekraušana...