Deserta šķīvji

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Filter

Deserta šķīvji - neaizstājams priekšmets katrā mājoklī



Desertašķīvji ir ne tikai praktisks risinājums, kad vēlamies saldināt savu dzīvi, bet arī ļoti dekoratīvs dizaina elements. Kāzas, komūnijas, dzimšanas dienas svinības vai kafijas ballītes ir lieliska iespēja izcelties ar galda piederumiem un pasniegt desertus uz deserta šķīvjiem. Mūsu tiešsaistes veikalā jūs atradīsiet augstas kvalitātes porcelānu un plašu dizainu izvēli. Ieprieciniet savus viesus ar unikāliem deserta šķīvjiem.





Deserta šķīvji ir ideāli piemēroti jūsu desertam.



Mēs piešķiram lielu nozīmi savu ēdienu izskatam, un deserti bieži vien ir mazi mākslas darbi. Šādiem unikāliem saldumiem ir nepieciešams atbilstošs fons, uz kura tos izstādīt. Mūsu veikalā piedāvātie deserta šķīvji apmierinās gan lielāko konditorejas mākslinieku, gan visu veidu saldumu gardēžu vajadzības.





Plaša deserta šķīvju izvēle Mondex veikalā.



Mūsu sortimentā atradīsiet mazus deserta šķīvīšus, kas piemēroti jebkuram gadījumam. Klasiska, pieklusināta dizaina cienītājiem patiks baltie deserta šķīvīši ar zemu malu un smalku zelta apmali. elegantais dizains ir piemērots īpašiem gadījumiem un izceļ pasākuma nozīmīgumu. Mazāk formāls dizains ir redzams baltajos deserta šķīvjos ar smalku reljefu, kas paredzēti ikdienas lietošanai. Tiem, kas meklē oriģinālus risinājumus, iesakām mazos sešstūra formas deserta šķīvīšus divos krāsu variantos - baltā un melnā. Piemēram, ziedu ornamenti būs ideāla dāvana sievietēm, savukārt ovālie šķīvji piešķirs šiku jebkuram mūsdienīgam interjeram.



Iekraušana...