Uzglabāšanas grozi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
Iepakojuma veids
Materiāls
Sugas
Filter

Uzglabāšanas grozi ar vākiem ievieš kārtību jūsu mājās

Mūsu mājās netrūkst sīku priekšmetu, kas noder daudzās situācijās. Tāpēc ir lietderīgi nodrošināt, lai tiem visiem būtu sava vieta, un tieši šajā gadījumā noderēs slēdzami glabāšanas grozi. Tos var izmantot, lai uzglabātu tālruņu lādētājus, klēpjdatorus, nelielus instrumentus vai šūšanas piederumus. Groziem ir estētisks izskats, un pieejamie izstrādājumi ļauj tos ļoti viegli iekļaut jebkurā interjerā.

Kādu rotaļlietu glabāšanas grozu izvēlēties?

Katram mazajam bērnam ir liela rotaļlietu kolekcija, un ir svarīgi uzturēt to kārtībā. Tāpēc ir vērts iegādāties bērnu rotaļlietu glabāšanas grozus, jo īpaši krāsainus modeļus, kas papildina telpas kopējo dizainu. Un, lai saglabātu kārtību un kārtīgumu, ir labi iegādāties glabāšanas grozus ar ritenīšiem, lai tos varētu viegli transportēt uz galamērķi.

Kas ir bezpieskāriena grozi?

Uzglabāšanas grozi tiek veidoti arī, izmantojot bezkontakta tehnoloģiju. Tajos izmanto infrasarkano gaismu, kas reaģē uz mūsu roku kustībām. Mehānisms aktivizē vāku, kas atveras, lai varētu ievietot mūsu priekšmetu, un tas pats mehānisms automātiski aizver vāku. Tas ir ideāli piemērots situācijās, kad mūsu rokas ir netīras, tad vāks netiek netīrs.

Kādiem nolūkiem noder metāla uzglabāšanas grozi?

Metāla glabāšanas grozi parasti ir ar ažūru struktūru, tāpēc tie ir diezgan viegli, bet ļoti izturīgi. Tos galvenokārt izmanto pārtikas produktu, galvenokārtaugļu un dārzeņu,uzglabāšanai, jo tas ievieš kārtību virtuvē un vienlaikus šie produkti bojājas lēnāk, jo brīvās vietas ļauj gaisam brīvi cirkulēt. Daudzās mājās virtuvē ir atvēlēta īpaša vieta ar plauktu, kur ieteicams izvēlēties šāda veida grozu. Tos var izmantot sakņu dārzeņu - burkānu, pētersīļu, kā arī kartupeļu un augļu, kurus ēdam regulāri, uzglabāšanai.

Auduma uzglabāšanas grozi - funkcionalitāte apvienojumā ar unikālu dizainu

Daudzi patērētāji labprāt izmanto arī auduma uzglabāšanas grozus, jo īpaši tos, kas iestrādāti plauktu skapjos. Tie ir lielisks risinājums, ja vēlaties maksimāli izmantot mēbeles tilpumu, kā arī tad, ja vēlaties izveidot papildu uzglabāšanas vietu. Tie ir pieejami gan ar, gan bez vākiem, un bieži vien tie ir bagātīgi dekorēti ar ģeometriskiem rakstiem vai ziedu motīviem, kas interjeram piešķir papildu dekoratīvo elementu. Ir vērts pieminēt arī jūraszāles uzglabāšanas grozus - tie parasti ir nedaudz lielāki, tāpēc tos var izmantot arī kā dekoratīvu akcentu, lai telpā ienestu nedaudz siltuma. Ja tos izmantojat mājās, tie ir piemēroti lietussargu glabāšanai, savukārt uz terases tos var izmantot spilvenu, segu un paklāju uzglabāšanai.

Skatiet citus mūsu tiešsaistes veikalā pieejamos produktus:

- Sienas spoguļi

- Pulksteņi

- Vāzes

- Brilles

- Plāksne

- Krūzītes

Iekraušana...