Plaukti

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Filter

Istabas plaukti - būtiska mēbele funkcionālam dzīvoklim


Lai padarītu dzīvokli pilnībā funkcionālu, noteikti mēbeļu elementi ir neaizstājami. To vidū ir grāmatu plaukti, kurus mājsaimnieki izmanto dažādu uzkrāto lietu glabāšanai. Grāmatu plaukts izrādās ārkārtīgi svarīgs, ja esat labas literatūras cienītājs, taču uz tā var novietot arī citus sīkus priekšmetus - piezīmju blociņu, planšetdatoru un citus. Plauktiem, kas aizņem vietu jebkurā telpā, jābūt pēc iespējas praktiskākiem un vienlaikus - pieskaņotiem mājokļa interjeram. Plaukti viesistabai ir lieliska izvēle, ja vēlaties pārdomāti pārvaldīt šo telpu savā mājoklī. Populārākie ir koka modeļi, lai gan ir pieejami arī inovatīvāki metāla modeļi, kas modernizēs jūsu mājokli. Pareizi izvēlēts grāmatu plaukts ļaus jums un jūsu ģimenei sakārtot mantas, tāpēc cita starpā ir vērts apsvērt arī optimālo šīs mēbeles izmēru.


Laipni lūgti kategorijā: kafijas galdiņi un krēsli


Mūsdienīgi grāmatu plaukti - kādiem interjeriem tie ir piemēroti?


Mūsdienīgi grāmatu plauktiir lieliska izvēle, ja jums patīk neparasti risinājumi. Neparastā materiālu izvēle, no kuriem mēbeles ir izgatavotas, kā arī to dizains var piešķirt jūsu mājoklim pavisam citu raksturu, tāpēc ir vērts vērst uz tām savu skatienu. Industriālais grāmatu plaukts lieliski papildinās bēniņu stila interjeru, kurā viegli saskatāmi ķieģeļi un augsti griesti. Viens no šādiem priekšlikumiem ir Mondex modelis MADS. Tas ir veidots, izmantojot hromētu tēraudu un rūdītu stiklu. Plauktu unikālais izvietojums tam piešķir neparastu šarmu. Grāmatu plaukts ir divsimt centimetru garš, tāpēc tas ir ideāli piemērots izmantošanai lielākajā daļā telpu. Tas ir ļoti universāls - to var izmantot gan kā grāmatu skapi guļamistabā, gan vannas istabā. Šādas mēbeles lieliski papildina stingri iekārtotu interjeru. Neatkarīgi no tā, vai tas kalpos kā grāmatu skapis vannas istabai vai stāvēs citā vietā, mūsu ieteiktais priekšlikums noteikti izpildīs savu uzdevumu ārkārtīgi raksturīgā stilā.


Grāmatu skapis un ne tikai - kam jāpievērš uzmanība, to izvēloties?


Izvēloties grāmatu skapi, ir vērts pievērst īpašu uzmanību vairākiem svarīgiem aspektiem. Pirmkārt, materiāls, no kura mēbele ir izgatavota. Atkarībā no stila, kādā iekārtots jūsu dzīvoklis, jūs varat izvēlēties atšķirīgu dominējošo materiālu. Par universālāko var uzskatīt koku, lai gan arī stikla plaukti izskatās ārkārtīgi interesanti. Tomēr ir svarīgi, lai materiāls būtu izturīgs un precīzi apstrādāts. Vēl viena lieta, kas jāņem vērā, ir izmērs. Plaukti var būt istabas augstumā vai arī tie var sasniegt tikai pusi sienas. Protams, šis jautājums visbiežāk ietekmē arī plauktu skaitu, kas ir vēl viens noteicošais faktors tam, vai mēbele būs piemērota jūsu mājoklim. Trīs, četri vai vairāk - grāmatplauktā iebūvēto plauktu skaits ir atkarīgs no izvēlētā modeļa. Izvēloties grāmatplauktu no mūsu piedāvājumā pieejamajiem, jūs varat būt droši par tā kvalitāti, izturīgumu un funkcionalitāti.


Mēs piedāvājam arī: krēslus un aizslietņus

Iekraušana...