07.03

Mātes dienas dāvana - 3 ieteikumi praktiskām dāvanām

Daudziem no mums Mātes diena 26. maijā ir īpaša diena, ko vēlamies atzīmēt ar īpašu dāvanu. Vislabāk noder no sirds sarūpētas dāvanas, kas mātēm rada smaidu. Ir vērts pievērst uzmanību arī praktiskajam aspektam - laba dāvana šiem svētkiem var būt ne tikai iespaidīga, bet arī ļoti noderīga. Tāpēc nākamajā rakstā esam iekļāvuši dažas praktiskas dāvanu idejas, kuras jūs varat atrast mūsu interneta veikalā. Aicinām lasīt tālāk!

Stilīga tējas krūze ir pārbaudīta ideja par labu Mātes dienas dāvanu.

Starp pārbaudītām dāvanām Mātes dienai īpaši līderpozīcijā ir krūzes, kas ir trāpījums mātēm, kurām patīk kolekcionēt traukus ar oriģinālu dizainu. Šāda dāvana noteikti atgādinās viņām par svētku laikā pavadītajiem īpašajiem mirkļiem. Mondex tiešsaistes veikalā ir pieejams plašs tasīšu klāsts, tostarp ļoti stilīgas puķainas tasītes, tostarp MAGNOLIA BEATA/DOROTA modelis ar 350 mililitru ietilpību kopā ar šķīvīti, kas izgatavots no porcelāna, kas tām piešķir elegantu izskatu. Arī KAMELIA krūzei ar zelta siksniņu un 250 mililitru ietilpību ir elegants dizains, kas noteikti iepriecinās visu gaumju māmiņas. Modernā DIAMENT krūze ar apakštasīti ar 230 mililitru ietilpību ir ideāla dāvana māmiņām, kuras novērtē mūsdienīgu dizainu. Modelis ir vienkāršā krāsā, bet tam ir dekoratīvs reljefs dizains, kas padara tasīti lieliski izskatīties uz galda. Mums ir arī kaut kas daudz spēcīgāka dizaina cienītājiem - CYNTHIA modelis ar 200 mililitru ietilpību būs trāpīgs, jo tam ir minimālisma dizains un stilīgs, liels šķīvītis, uz kura var novietot arī kafijas cepumu.

Eleganta vāze, kas piepildīta ar ziediem, noteikti iepriecinās ikvienas mātes seju.

Vāzes ir arī uzticama dāvana Mātes dienai. Bet kā atrast pareizās vāzes, kas atbilst jūsu mātes gaumei? Lieliska izvēle ir caurspīdīgi modeļi, tostarp mūsu tiešsaistes veikalā pieejamā SERENITE vāze, kurai ir smilšu pulksteņa forma un kuras platums platākajā vietā ir 13 cm, bet kopējais augstums - 25,5 cm. Tā lieliski saderēs ar pavasara ziediem, piemēram, tulpēm vai margrietiņām. Caurspīdīgā 30,5 cm augstā vāze BOHEMIA ORBIT ir arī lieliska izvēle dāliju vai smaržīgo koku liliju eksponēšanai.

Dārglietu kastīte noteikti būs piemērota dāvana Mātes dienai.

Mātēm patīk rotaslietas, tāpēc Mātes dienā ir laba ideja uzdāvināt viņām oriģinālu lādīti, lai glabātu rotaslietas kārtībā. Mēs cita starpā iesakām spoguļskapīti ar divām atvilktnēm, kurā var glabāt auskarus, rokassprādzes un ķēdītes un kas noteikti izdaiļos jebkuru interjeru, jo labi izskatās uz tualetes galdiņa un kumodes.

Lasiet arī citus bloga ierakstus:

- Ziemassvētku dāvanu idejas mājai

- 6 lieliskas dāvanu iedvesmas kafijas mīļotājam

Mūsu Produkti

Ziņas
|
Bestselleri
|
Akcijas
Iekraušana...