Lieli sienas pulksteņi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Iepakojuma veids
Materiāls
Sugas
Filter

Lielu sienas pulksteni varam uzskatīt par praktisku interjera rotājumu. Tas ir tāpēc, ka tas vienlaikus papildina jebkuras telpas dekoru un kalpo kā veids, kā mājiniekiem ātri un ērti pārbaudīt laiku. Šī iemesla dēļ mēs iesakām izvēlēties dekoratīvus pulksteņus, kas izcelsies no citiem dekoriem. Tas ir arī labs risinājums interjera dažādošanai, ja telpas sienas ir vienkrāsainas, vienkāršas un ieturētas minimālisma stilā.



Dizaineru maxi sienas modeļi



Mēs runājam ne tikai par retro dizainu vai atsaucēm uz pulksteņa tehnisko dizainu. Ir vērts painteresēties par modeļiem, kas ir papildināti ar interesantām detaļām, piemēram, ietvariem - tie neapšaubāmi piesaistīs ikviena apmeklētāja uzmanību. Tas ir tāpēc, ka šis elements joprojām ir retums. Pateicoties tam, jums viegli izdosies izcelt savu interjera dizainu, padarīt to vēl unikālāku un paust savu unikālo noskaņojumu. Šeit mēs varam jums piedāvāt Mondex 50 cm apaļo pulksteni. Pievērsiet uzmanību tā oriģinālajam plastmasas rāmim sudraba krāsā.



Sienas pulkstenis ar zobratiņiem pārveidos jebkuru interjeru.



Ir daudz dekorēšanas iespēju. Starp tām jūs atradīsiet, piemēram, sienas pulksteni ar zobratiem, kas piešķir raksturu un tehnisku izskatu. Turklāt tā lielais izmērs neļauj to nepamanīt. Tas ir ideāls risinājums telpām, kas iekārtotas dažādos stilos, tostarp industriālā vai bēniņu stilā. Šāda tipa modeļi labi sader ar atsegtiem ķieģeļiem, marmoru un postindustriālo noskaņu. Īpaši tas attiecas uz modeļiem melnā krāsā. Šādi izstrādājumi vienmēr labi izskatās kombinācijā ar neapstrādātu interjera dizainu. Mēs varam ieteikt 56 cm x 67 cm x 8 cm pulksteņa modeli, kas papildus zobratu riteņiem pārsteidz arī ar stilīgiem romiešu cipariem uz ciparnīcas.



Retro stila apaļais pulkstenis



Retro stila apaļais pulkstenis lielos izmēros ir pieejams arī kā stilīgs sienas dekors. Šāds priekšlikums īpaši labi iederēsies minimālisma, industriālā un skandināvu interjerā. Daudz kas ir atkarīgs no pulksteņa kopējā dizaina, jo tas var atšķirties atkarībā no ražotāja ieceres. Galvenais ir tas, ka dažādi modeļi attiecas uz dažādiem laikmetiem. Tas ļauj ikvienam atrast kaut ko, kas vislabāk atbilst viņa gaumei. Tā noteikti ir liela priekšrocība. Starp pieejamajiem priekšlikumiem jūs atradīsiet minimālisma stila apaļo sienas pulksteni 58 cm, ko piedāvā Mondex. Tas ir izgatavots no izturīgas plastmasas, un tā pelēkā krāsa lieliski sader ar dažādiem sienu un interjera aksesuāru toņiem.



Ikvienam ir kaut kas piemērots



Labā ziņa ir tā, ka XXL sienas pulksteņu izvēle ir tik plaša, ka ikviens var viegli atrast sev piemērotu modeli. Neatkarīgi no tā, vai jums nepieciešams retro, moderns, tehnisks, krāšņs vai elegants modelis, jūs varat izvēlēties tieši tādu, kāds jums nepieciešams. Turklāt dažādi pulksteņi ir pieejami dažādās krāsās un izmēros, tostarp tādi, kas būs viegli pamanāmi pie sienas.



Apskatiet arī citus modeļus un bloga ierakstus:



Iekraušana...