Zārki un koferi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Materiāls
Filter

Kuras juvelierizstrādājumu kastītes ir vispiemērotākās?



Skapīši tiek izmantoti dažādu sīkumu, visbiežāk juvelierizstrādājumu, glabāšanai. Tās ir neaizstājams atribūts ikvienai sievietei, kurai patīk nēsāt dažādus auskaru, gredzenu, ķēdīšu un aproču variantus. Pateicoties juvelierizstrādājumu kastītes izmantošanai, katram no iepriekš minētajiem priekšmetiem ir tam paredzēta vieta - tie nepazūd un ir brīvi sasniedzami. Ir vērts pieminēt, ka lādītes un rotaslietu kastītes ir arī dekoratīvs akcents, kas saskanēs ar interjera tēlu.



Metāla, plastmasas, koka - skatiet, kādas juvelierizstrādājumu kastītes izvēlēties



Dāmām, kuras vēlas glabāt savas rotaslietas juvelierizstrādājumu lādītēs, ir iespēja izvēlēties dažādus šo izstrādājumu variantus. Visbiežāk tiek izvēlētas koka lādes, kas izceļas ar izcilu izturību un elegantu izskatu. Dāmas bieži vien izvēlas arī koferus, kas izgatavoti no sintētiskiem materiāliem, kuri ir viegli un parocīgi. Uzmanība jāpievērš arī izsmalcināti dekorētiem metāla koferiem, kas ir diezgan smagi, bet nodrošina interjeram unikālu noformējumu, piešķirot tam glamūru.



Kosmētikas koferi - obligāts līdzeklis grima māksliniekiem



Vizāžisti, kuri dodas uz klientu mājām, labprāt izmanto kosmētikas koferus. To kosmētikas koferi ir dāsna izmēra un ar atlokāmu funkciju, lai tajos varētu glabāt visus nepieciešamos priekšmetus, kurus grima mākslinieki var viegli aizsniegt. Šādos kosmētikas koferos varēs glabāt darbam nepieciešamos pamatus, skropstu tušas vai ēnas.



Ar nagu lakas koferiem visi nagu lakas preparāti tiek uzglabāti sakārtotā veidā.



Dāmas, kurām patīk rotāt nagus, bieži meklē labu nagu lakas koferi. Tos atšķir interjers, proti, atveres nagu laku uzglabāšanai, lai katram nagu lakas līdzeklim būtu sava vieta un to varētu ērti pārvadāt ar automašīnu.



Bērnu kosmētikas koferos tiek glabātas visas bērniem nepieciešamās lietas.



Vecāki, kuriem ir bērni, noteikti zina, cik daudz kosmētikas ir jāizmanto viņu ādas kopšanai un ikdienas higiēnai. Šeit noderēs bērnu kosmētikas koferi, kuros ir losjoni vai ķermeņa eļļas, mazgāšanās želejas un šampūni, kā arī sīkas higiēnas preces. Tām bieži vien ir bērnu motīvi, piemēram, meitenēm paredzētajām lādītēm ir rozā krāsas un princešu attēli.



Skapīši ar vāku un atvilktnēm - vispopulārākais atribūts juvelierizstrādājumu glabāšanai.



Lielākā daļa dāmu galvenokārt izvēlas lādītes ar vāku, kuru iekšpusē var piekārt aproces vai ķēdītes. Daudzas ir aprīkotas arī ar atvilktnēm gredzeniem, auskariem vai rokaspulksteņiem. Lielākā daļa ir koka lādītes, kas kalpos ļoti ilgi.



Kosmētikas skapīši ir lieliska dāvana mīļotajam cilvēkam.



Kosmētikas lāde ir sensacionāls dāvanas variants, ko dāvināt mātei, māsai vai vecmāmiņai. Kad tās ir izlietotas, kosmētikas lādītes var izmantot, lai uzglabātu citas tikko iegādātas higiēnas preces un kosmētiku.



Skat. arī: "Krātuvju lādītes:



Iekraušana...