Ekrāni

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Filter

Istabas ekrāns - kādu izvēlēties?

Telpu aizslietņi ir īpaši noderīgi, ja vēlaties nosegt noteiktu telpas daļu. Tas var būt drēbju plaukts vai stūrītis jaunākajiem ģimenes locekļiem. Tomēr ir svarīgi pārliecināties, vai ekrāns pēc iespējas labāk iederas kopējā interjerā. Mēs piedāvājam dažādus modeļus, no kuriem katrs ir kaut kādā ziņā unikāls. Kopš 1986. gada Mondex ražotai Marocco starpsienai ir trīs spārni, kas lieliski izolēs izvēlēto telpas daļu. Ģeometriskais raksts noteikti piešķir tai papildu šarmu. Pārlūkojot pieejamās starpsienas, jūs varat viegli izvēlēties to, kas vislabāk iederēsies jūsu dzīvoklī valdošajā estētiskajā idejā. Izvēloties jebkuru modeli, ir vērts pievērst uzmanību tā parametriem, piemēram, augstumam un platumam. Mājas lapā ievietotie varianti izceļas ar intriģējošu dizainu un izcilu kvalitāti un precizitāti, ar kādu tie ir izgatavoti, ko neapšaubāmi var uzskatīt par lielu priekšrocību.

Kas jāņem vērā, izvēloties starpsienu?

Apskatoties, lai iegādātos telpas starpsienu, ir vērts pievērst uzmanību tās kvalitātei. Starpsienai ir jānosedz tieši tas, ko vēlaties paslēpt, tāpēc svarīgs ir tās izmērs. Interesanta ekrānu detaļa noteikti ir dekori. Tie var būt visdažādāko formu - gan eksotiski, gan ar ziedu motīviem. Ar ziedu rakstu tika rotāts, piemēram, Mondex kopš 1986. gada ražotais ekrāna modelis ar trim spārniem. Šī baltā koka starpsiena ir ideāli piemērota minimālisma un funkcionalitātes prasībām atbilstošām telpām. Stilīgai starpsienai ir jāsaskan ar telpas interjeru, piemēram, krāsu ziņā. Pareiza modeļa izvēli nevajadzētu novērtēt par zemu, jo ar neuzkrītošām detaļām jūs varat padarīt starpsienu par neatņemamu dzīvokļa interjera sastāvdaļu. Visas tīmekļa vietnē pieejamās starpsienas ir izstrādātas tā, lai pēc iespējas labāk atbilstu to mājokļu īpašnieku vajadzībām, kuri vēlas sadalīt konkrētu telpu.

Pie mums jūs atradīsiet: plauktus istabai, grāmatu skapjus viesistabai, kafijas galdiņus, krēslus, krēslus un daudz citu mēbeļu.

Iekraušana...