Mēbeles

Atlasīt pēc
Sadaļas
Price
Manufacturers
Materiāls
more... less
Krāsa
more... less
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Filter

Mēbeles, kas piešķir telpai raksturu


Iekārtojot interjeru, ārkārtīgi svarīgs process ir izvēlēties mūsu vajadzībām atbilstošas mēbeles. Svarīgākais, protams, ir to funkcionalitāte, lai tās pēc iespējas ilgāk kalpotu visai ģimenei. Tāpēc mēbelēm pirmām kārtām jābūt izturīgām, pamatīgi izgatavotām un jāizpilda savs uzdevums daudzus gadus. Mēs varam izvēlēties no dažādiem krēslu, galdu un cita veida mēbeļu modeļiem. Tomēr kritēriji, pēc kuriem vadāmies, iepērkoties, parasti ir vieni un tie paši - mēbelēm jābūt ilgmūžīgām un vienlaikus atbilstošām mūsu gaumei. Daži no mums ar lielu gandarījumu skatīsies uz koka mēbelēm, bet citi ar prieku sēdēs uz pītā krēsla, ko izdevies iegādāties savam izremontētajam dzīvoklim. Patiesībā mēbeles atspoguļo arī iemītnieku gaumi. Modernās mēbeles piešķir interjeram neparastu akcentu, rotājot mūsu pašu četras sienas, un vienlaikus ir ļoti praktiskas. Viens no šādu mēbeļu piemēriem noteikti ir Mondex ražotais Baertil krēsls ar intriģējošu un uzmanību piesaistošu formu. Šī mēbele ir izgatavota no augstākās kvalitātes hromēta tērauda un ādas imitācijas. Vakarā apsēsties šajā krēslā ar mīļāko grāmatu rokās noteikti kļūs par daudzu mājinieku iecienītāko atpūtas veidu. šāda veida industriālā stila mēbeles ir lieliska izvēle oriģinālu, taču minimālisma risinājumu cienītājiem.


Kā atrast ideālas mēbeles savai mājai?


Izvēloties mēbeles pārveidotai telpai, mēs vadāmies pēc savām vēlmēm un pēc tā, vai tās ir pietiekami izturīgas. Pievēršot uzmanību mājinieku gaumei, bieži vien mums nākas izšķirties starp vairākiem ārkārtīgi atšķirīgiem priekšlikumiem. Neatkarīgi no mēbeļu rakstura katrs noteikti atradīs savu ideālu. Skandināvu stila mēbeles ir ideāls risinājums minimālisma atmosfēras cienītājiem. Šāda veida sēdvietas, kāju paliktņi un citi mājas iekārtojuma elementi būs arī funkcionāli. No otras puses, glamūra stila mēbeles atradīs savu pielietojumu īstas elegantas sievietes istabā. Laba izvēle šajā gadījumā ir Henri galds, kas piešķirs telpai oriģinālu raksturu. Tā oriģinālā forma labi noderēs arī viesistabā, kur mēs labprāt dosimies īsā atpūtā pēc saspringtas dienas. Tie, kas vēlas uzsvērt savu individualitāti, noteikti jutīsies ieinteresēti mēbelēs pēc pasūtījuma. Neatkarīgi no personīgās gaumes interjera dizaina jautājumos ikviens atradīs sev ideālu piedāvājumu.


Mēbeles, kas papildina interjeru


Mēbeles, par kurām galu galā izlemsim, kalpos mums ne tikai praktiski, bet arī estētiski. Tās ir tās, kas papildina katras telpas interjeru. retro stila mēbeles noteikti patiks tiem, kurus aizrauj kāds no pagājušajiem laikmetiem. Labs variants šāda veida atmosfēras cienītājiem ir Lambert mīkstais sols, kas izgatavots no velūra pārklājuma. Tā dzeltenā un melnā krāsa lieliski atdzīvinās daudzus interjerus, kas saglabāti klasiskā minimālisma robežās. Savukārt, ja esat angļu stila mēbeļu cienītājs, iespējams, sajutīsiet, kā sirds sitas straujāk, ieraugot rakstāmgalda organizatoru, kas lieliski iederas britu stila iedvesmotos interjeros. Mūsu mēbeles var pilnībā pielāgot katra mājsaimniecības locekļa individuālajām vajadzībām un vēlmēm, vienlaikus apmierinot viņu estētisko gaumi.


Skatiet arī: krūzes, svečturi, mājas dekori, galda piederumi, pusdienu servīzes.

Iekraušana...