Šķīvju spilventiņi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Sugas
Filter

Praktiski paliktņi



Mūsu klāstā atradīsiet praktiskus paliktņus,kas noder ēsikvienas maltītes laikā . Pateicoties īpašajiem paklājiņiem, jūs varēsiet novērst galda netīrību. Turklāt šeit var runāt par neslīdēšanas īpašībām, kas arī ir priekšrocība. Ir vērts atcerēties, ka ir pieejami dažādu veidu šķīvju paliktņi, tostarp apaļi un taisnstūra formas.



Zelta plākšņu paliktņi - elegance un funkcionalitāte



Zelta plāksnīšu paliktņi ir elegances un funkcionalitātes apvienojums vienā dizainā. Tāpēc tie ir ideāli piemēroti svinīgākām maltītēm. Mūsu sortimentā atradīsiet dažādu dizainu ieteikumus, tāpēc tos varēsiet viegli pieskaņot galda dekoram. Cita starpā mēs varam ieteikt Leila 38 cm galda paliktni zelta rozes formā. Šis ierosinājums ir izgatavots no plastmasas.



Tamborēti šķīvju paliktnīši



Interesanta alternatīva klasiskajiem modeļiem ir tamborēti šķīvju paliktņi. Šis ir priekšlikums, kas apvieno klasisku un elegantu dizainu. Šāda veida paliktņi labi izskatīsies kopā ar baltu galdautu, piemēram, svētku brokastu vai vakariņu laikā.



Kādus apaļos paliktņus izvēlēties?



Ir ieteicams apaļos galda paliktņus pielāgot trauku izmēram. Jo īpaši iesakām ņemt vērā pamatēdienam izmantoto trauku izmērus. Paplāksnīte var būt lielāka par šķīvi, taču tās diametram jābūt vismaz līdzīgam trauka pamatnei. Mēs varam jums piedāvāt tradicionālos galda paliktnīšus vai Blanche plastmasas paliktnīšus, kuru diametrs ir 33 cm. Tas ir elegantāks paliktnīša variants, kas jāmazgā ar rokām.



Universālie paliktnīši ir praktiska izvēle



Galda paliktņi šķīvjiem ir noderīgi ikdienā. Šā iemesla dēļ ieteicams iegādāties universālus modeļus, kas saderēs ar jūsu ēdamistabas interjeru. Šādi paklājiņi, izņemot tīrīšanas sezonu, nav jānoņem no galda virsmas. Tā ir liela priekšrocība, kas jāpatur prātā. Ļoti populāri ir dažādu izmēru taisnstūrveida paklājiņi.



Jūras zāliena šķīvju paklājiņi - ideāli piemēroti boho stilam



Jūras zāles šķīvju paklājiņi ir viens no populārākajiem risinājumiem, kas ir piemēroti boho stila interjeriem. Šādi paklājiņi ir pieejami dažādos dizainos - gan apaļi, gan taisnstūrveida. Tajos bieži vien ir apvienoti dažādi dabiskās jūraszāles toņi, un tie ir roku darbs.



Augu šķiedras paliktņi



Jūs varat izvēlēties arī auduma paliktņus. Šāda veida piedāvājumus var dažādi dekorēt, un to dizains noteikti atdzīvinās ne vienu vien interjeru. Piemēram, šeit atradīsiet 38 cm eko zilu galda paliktni, kas izgatavots no augu šķiedrām. Šis paklājiņš pasargā galdu no bojājumiem un netīrumiem, turklāt to ir viegli tīrīt.



Skatiet arī citus pieejamos produktus:



- Galda paklājiņi



- Galda paklājiņi podiem un pannām



- Kvadrātveida šķīvji



- Deserta šķīvji



- Galda piederumi



- Vakariņu servīze

Iekraušana...