Virtuves dvieļu turētāji

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Iepakojuma veids
Sugas
Filter

Uz kā pakārt papīra dvieli?

Virtuves papīra pakaramais ir kļuvis par būtisku virtuves aprīkojuma sastāvdaļu, no kuravarviegli noplēstpapīra gabaliņu, lai notīrītu darba virsmu, noslaucītu nomazgātus augļus un dārzeņus līdz sausumam un izmantotu tos, lai notecinātu taukus no ceptiemēdieniem. Laba ideja ir uz tiem pakārt dvieļus, lai ērti varētu noplēst atsevišķas lapas. Tomēr ir svarīgi, lai tiem būtu stingrs pamats un tie būtu nedaudz smagāki, jo tas ļauj daudz vieglāk noplēst papīru, pat ar vienu roku, neuztraucoties par visa plaukta apgāšanu. Jāpiebilst, ka šāda veida virtuves aprīkojums var būt arī dekoratīvs interjera akcents. Tirgū pieejamo izstrādājumu daudzveidība ievērojami atvieglo mūsu uzdevumu, jo mēs tos varam pielāgot konkrētam iekārtojuma veidam. Mondex interneta veikalā jūs atradīsiet plašu iepriekš minēto izstrādājumu klāstu - cita starpā iesakām melno virtuves dvieļu turētāju vairākās dekoratīvās versijās. Tie lieliski izskatās gan modernos interjeros, gan arī tajos, kas iekārtoti skandināvu un minimālisma stilā. Mūsu izstrādājumi ir veidoti tā, lai papīra ruļļi paši neattīstītos un būtu viegli noplēšami.

Kuru produktu izvēlēties mazai virtuvei?

Kā jau minējām iepriekš, virtuves dvieļu turētājs ir obligāts aprīkojums katrā mājoklī. Tomēr ir vērts to izvēlēties tā, lai tas būtu ļoti ērts lietošanā. Ja jums ir daudz vietas uz darba virsmas vai palodzes, tad ir vērts izvēlēties vertikāli orientētus izstrādājumus. Tad pievērsiet uzmanību tam, vai tam ir neslīdošas kājas vai pamatne, kā arī tam, vai tas stabili stāv un vai to var izmantot ar jebkura diametra veltņiem - gan mazākiem, gan lielākiem. Bet ko darīt telpās ar mazu platību? Tad ir ieteicams izvēlēties, piemēram, uz sliedēm stiprināmus izstrādājumus. Tas ietaupa darba virsmas vietu un ļauj izmantot vietu zem virtuves skapīšiem. Parasti ir pieejami izstrādājumi, kas atgādina sava veida grozu, kas piestiprināti ar īpašiem āķiem. Parasti tie ir izgatavoti no sudraba krāsas materiāliem, taču daudzās virtuvēs labi noderēs arī zelta virtuves dvieļu turētāji, kas piešķirs glamūru.

Kā piekārt papīra dvieļus?

Papīra dvieli pakarināt uz statīva ir ļoti vienkārši. Vienkārši izņemiet rulli no iepakojuma un novietojiet to uz izvirzītā stieņa caur tam paredzēto caurumu. Rullīša savienojuma vietu ir ieteicams saplēst, lai būtu daudz vieglāk atdalīt atsevišķas lapiņas. Ja esam aprīkojuši savu virtuvi ar palīgierīci ar aizbīdni, lai nepieļautu nejaušu ruļļa izritināšanu, parūpējieties par to, lai attiecīgi pielāgotu lapas diametru. Lielākajai daļai izstrādājumu ir standartizēts diametrs, tāpēc lielāki ruļļi var neatbilst statīvam. Tas pats attiecas arī uz ierīcēm, kas uzstādītas uz sliedēm - šeit parasti nav nepieciešams uzlikt ruļļus uz īpaša stieņa. Tad pietiek izraut savienojuma vietu un novietot tos horizontāli uz plaukta.

Apskatiet arī citus mūsu tiešsaistes veikalā pieejamos produktus:

- Foto rāmji

- Spoguļi

- Gaismekļi un laternas

- Krūzītes

- Baltas maizes plāksnes

- Lielas kafijas krūzes

Iekraušana...