Pulksteņi

Atlasīt pēc
Sadaļas
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Iepakojuma veids
Materiāls
Sugas
Filter

Sienas pulkstenis - gadsimtiem ilgi vērtēts aksesuārs



Sienas pulkstenis gadsimtiem ilgi ir rotājis mūsu māju sienas. Lai gan to forma pastāvīgi tiek modernizēta, to izmantošanas mērķis paliek nemainīgs. Stilīgs un pārsteidzošs sienas pulkstenis ir lieliska izvēle organizētiem cilvēkiem un, kas ir tikpat svarīgi, tiem, kuri vēlas šo īpašību sevī veicināt. Gadu gaitā pulksteņi ir ieguvuši dažādas formas. Tomēr tieši sienas pulkstenis bauda noturīgu reputāciju, kas ļauj to atrast daudzās mājās.



Sienas pulkstenis - izvēlieties sev piemērotāko



Sienas pulkstenis var pilnībā atbilst jūsu gaumei. Ir pieejami daudzi modeļi - gan mūsdienīgi, gan klasiskāki. Tādējādi ikvienam ir viegli izvēlēties piemērotu sienas pulksteni. Apaļa ciparnīca un skaidri cipari - romiešu vai arābu - ir īsta klasika, pie kuras esam pieraduši. Pārbaudiet mūsu ieteikumus un atrodiet ideālo sienas pulksteni, kas kalpos jums gadiem ilgi, palīdzot jums būt organizētākiem.



- Kuru retro virtuves pulksteni izvēlēties?



- Kurš bēniņu pulkstenis viesistabai? Sienas pulksteni vai stāvpulksteni?



Virtuves, viesistabas un ēdamistabas pulksteņi - pieskaņojiet tos sava interjera raksturam.



Pulksteņi ir vairāk nekā tikai aksesuāri. Iemesls? Tie ir vienkārši neaizstājami mājoklī: dekoratīvi, atmosfēriski un laika ziņā nozīmīgi. Tie piešķir mūsu mājoklim unikālu stilu un padara mūs organizētākus - vienlaikus pavadot lieliskus brīžus kopā ar ģimeni un draugiem. Pulksteņi: tradicionāli, mūsdienīgi, dizaina - kādu stilu izvēlēties, kur tos piekārt un vai vienmēr ir nozīme ciparnīcas izmēram?



Pulksteņi ir dizaina papildinājumu priekšgalā mājokļiem un dzīvokļiem. Tas ir unikāls pārdošanas aspekts, taču ne vienīgais iemesls, kāpēc tie jau simtiem gadu rotā mūsu dzīvojamo istabu, guļamistabu vai virtuvju sienas. Lai gan mūsdienu sienas pulksteņi ir ļoti dekoratīvi sīkrīki, kas izgatavoti no dažādiem materiāliem, tie ir arī ļoti funkcionāli - galu galā, pietiek vien paskatīties, lai uzreiz uzzinātu, cik ir laiks. Tieši pateicoties tiem, mums ir iespēja būt precīziem un nekavēties uz kādu svarīgu tikšanos. Uzziniet, kas jāņem vērā, izvēloties sienas pulksteni, un kur mājās to vislabāk iekārt?



Dzīvojamās istabas pulkstenis - kur to uzstādīt?



Pulksteņus ir labi turēt redzamā vietā - un tieši šajā augstumā interjera dizaineri iesaka uzstādīt sienas pulksteni. Tas ir ļoti praktisks risinājums - ja mēs vēlamies pārbaudīt, cik ir pulkstenis, mēs vēlamies to uzreiz zināt, nevis skatīties apkārt, lai atrastu pulksteni. Pirms ieskrūvējiet tapas, rūpīgi pārdomājiet, kur to uzstādīt. Pulkstenim nav jābūt ideāli iekārtam dīvāna vai galda vidū - turklāt tas izskatīsies labāk, ja novietosiet to nedaudz pa kreisi vai pa labi, tā kliedzoši norādot, ka laika skaitīšana nav svarīgākais jautājums mājoklī.



Ciparnīcas izmērs - izvēlieties ideālu pulksteni



Lieli sienas pulksteņi ir ideāli piemēroti telpām ar lielāku platību, savukārt mazāki pulksteņi vislabāk iederas mājīgu, intīmu interjeru atmosfērā. Tas ir vissvarīgākais noteikums, kas mums jāievēro, izvēloties šāda veida aksesuāru. Iedomājieties milzīgu pulksteni, kas karājas mazā guļamistabā, vai minimālistisku, ļoti mazu pulksteni uz sienas plašā viesistabā ar ēdamistabu un virtuvi vienā - noteikti abos gadījumos efekts būtu komisks.



Retro vai moderns? Labākais sienas pulkstenis jūsu mājai



Mūsdienīgi pulksteņi ir unikāli rotājumi jebkurai telpai - izgatavoti no koka, metāla, stikla vai plastmasas, tie apvieno interesantu dizainu ar oriģinālu dizainu. Mūsdienīgs sienas pulkstenis bieži vien izceļas arī ar oriģinālu formu - kā mūsu veikalā pieejamā oriģinālā Clara modeļa gadījumā, kura apaļo, zeltaino ciparnīcu ieskauj neregulāri stari. Tā ir lieliska izvēle mūsdienīgai dzīvošanai - art deco, romantiskā, modernā vai pat minimālisma stilā. Kuru sienas pulksteni izvēlēties klasiskām telpām? Retro! Tas vislabāk izcels vietas unikālo raksturu, piemēram, "Vecpilsētas pulkstenis" ar romiešu cipariem uz ciparnīcas.



Sienas pulksteņi. Sienas pulksteņa priekšrocību saraksts ir ļoti garš. Pirmkārt, mēs varam apzināti pārvaldīt savu laiku, kas noteikti padarīs mūsu attiecības ar ģimeni un draugiem vēl labākas - mēs pārstāsim aizturējuši elpu skriet uz mātesmātes dzimšanas dienas svinībām vai draugu bārbekjū. Un visbeidzot - pulksteņi piešķir interjeram unikālu raksturu, atskaņojot raksturīgo "tik, tik", padarot telpām vienkārši "dvēseli".



Skatīt arī: spoguļi mājai, svečturi, vāzes, sveces, krūzītes, tasītes, galda piederumi.

Iekraušana...