Melni sienas pulksteņi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Iepakojuma veids
Materiāls
Sugas
Filter

Melni aksesuāri labi sader ar gandrīz jebkura stila interjeru, papildinot dzīvojamās istabas, guļamistabas vai kabineta raksturu. Šis tonis sader ar visu, tāpēc to var viegli kombinēt ar mēbeļu vai sienu krāsu. Tāpēc, izvēloties dekoratīvos aksesuārus, ir obligāti jāiegādājas sienas pulkstenis melnā krāsā. Tas neapšaubāmi ir noderīgs arī ērtai laika nolasīšanai - šāda veida aksesuāri ir pieejami dažādos dekoratīvos variantos. Visbiežāk patērētāji izvēlas klasiskos modeļus ar apaļu ciparnīcu un šauru apmali, kurus var izmantot klasiskos interjeros. Telpās, kas iekārtotas pēc vintage stila principiem, var izmantot pulksteni, kas atgādina Viktorijas laikmeta dzelzceļa staciju modeļus. Tie ir unikāla stila un interjeram piešķirs izsmalcinātu akcentu.



Klasiskie un modernie modeļi, kas ideāli piemēroti spilgtiem interjeriem



Melns sienas pulkstenis lieliski izskatās uz gaišas sienas. Izmantojiet pārlaicīgu krāsu kombināciju - baltu sienu un melnus aksesuārus. Tas piešķirs interjeram elegantu izteiksmi un padarīs to stilīgu un izsmalcinātu. Minimālisma cienītājiem iesakām izvēlēties vienkāršas formas izstrādājumus, t. i., ar šauru, melnu rāmi un baltu ciparnīcu. Šādos interjeros iespējams izmantot arī modernus izstrādājumus, kas paredzēti pašmontāžai pie sienas. Tad mums nav klasiskās ciparnīcas, bet viss pulksteņa mehānisms, kā arī ciparnīcas ir piestiprinātas pie sienas, padarot to par neatņemamu sienas sastāvdaļu. Tas ir unikāls interjera dizaina elements, tāpēc ir labi to pareizi izvietot pie sienas, neapkraujot to ar mēbelēm vai ziediem.



Kā mēs varam atgūt veco industriālo zāļu stilu?



Pēdējos gados modē ir melni pulksteņi, kas uzstādīti uz bēniņu stila sienām. Tos var raksturot kā minimālisma stilā veidotus, jo tiem lielākoties nav klasiskās ciparnīcas, tā vietā visi elementi, t. i., apmale un ciparnīcas, ir savstarpēji savienoti. Tādējādi aksesuāri ir nedaudz ažūri, kas tiem piešķir ievērojamu vieglumu. Vislabāk tie izskatās kombinācijā ar neapstrādātu sienu, piemēram, ar atklātu ķieģeļu vai arhitektoniskā betona sienu. Sienas pulkstenis melnā krāsā skaidri izceļas no sienām, vienlaikus atsaucoties uz kādreizējo ražošanas zāļu stilu, kas ir būtiski, runājot par lofta stila pieņēmumiem.



Stilīgi produkti, ko atradīsiet Mondex tiešsaistes veikalā



Mondex tiešsaistes veikals piedāvā katram klientam īpaši pielāgotus produktus. Tas ietver arī melnus sienas pulksteņus. Mēs piedāvājam piederumus, kas ir ideāli piemēroti minimālisma cienītājiem, kā arī modeļus ar zeltītiem cipariem un ciparnīcām, kas sensacionāli izskatās krāšņos interjeros. Mēs iesakām arī retro stila vai vecos sporta hronometrus atgādinošus produktus, kas noteikti nepaliks nepamanīti.



Apskatiet arī citus mūsu modeļus un bloga ierakstus:



Iekraušana...