Lentes

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Filter

Daudzpusīga lentu izmantošana



Lentes ir neatņemama visdažādāko priekšmetu dekorēšanas sastāvdaļa - visbiežāk tās izmanto dāvanu iesaiņošanai, taču tām ir arī citi izmantošanas veidi. Bērniem patīk tās izmantot, lai radītu mākslas darbus mājās vai skolā. Šeit noderēs ne tikai vienkāršu toņu lentes, mūsdienās ir viegli pieejamas arī apdrukātas lentes, lai radītu unikālus izstrādājumus un mākslas darbus.



Dekoratīvās lentes rokdarbu izstrādājumiem



Dekoratīvās lentes izmanto, lai dažādiem izstrādājumiem piešķirtu dekoratīvus akcentus. Cita starpā Bērnu dienas svētkiem labi noder lentes baloniem ar smaidiņu attēliem. Ir vērts pieminēt, ka lentes izmanto arī dažādu smalku rokdarbu izstrādājumu radīšanai. Daudzi cilvēki galvenokārt meklē informāciju par to, kā izveidot dažādu formu lentīšu lokus, bet ar tiem varam izveidot arī lentīšu eņģeļus kā interesantu Ziemassvētku rotājumu.



Auduma lentes ir svarīga pušķu veidošanas sastāvdaļa.



Auduma lentes izmanto skrapbookingā, taču tās izmanto arī floristi. Šīs ziedu lentes savienos pušķus kopā un vienlaikus piešķirs tiem papildu dekorativitāti, kas ir īpaši svarīgi kāzu vai īpašu notikumu pušķiem.



Kur vēlaties izmantot logo lentes?



Logo lentes lielākoties tiek izgatavotas pēc pasūtījuma, kur tās labi kalpo kā uzņēmuma reklāmas elements. Cita starpā logo lentes var izmantot, lai veidotu aproces vai jostas saimnieču vajadzībām.



Kārtas lentes papildina iesaiņoto dāvanu minimālisma izskatu.



Kārtas lentes ieteicams izmantot vienkāršos papīra toņos iesaiņotu dāvanu apdarei. Tās rada uzkrītošu dekoratīvu akcentu, kas noteikti iepriecinās personu, kurai dāvana tiek pasniegta. Visbiežāk tiek izmantotas rūtainas lentes baltā, zaļā un sarkanā krāsā, taču ir vērts pievērst uzmanību arī Burberry modes zīmolam raksturīgajām lentēm bēšā, sarkanā, baltā un melnā krāsā.



Dekoratīvo lentīšu veidi



Dekoratīvās lentes ir dažāda veida - visbiežāk sastopamās ir satīna lentes, kas izceļas ar piesātinātām krāsām un arī maigu spīdumu, kas lieliski izskatās uz iesaiņotām dāvanām. Ļoti populāras ir arī dekoratīvās lentes no sintētiskiem materiāliem - neilona vai mākslīgā zīda -, kas ir izturīgas un pieejamas. Tiem, kas dod priekšroku ekoloģiskiem risinājumiem, ieteicams izmantot džutas lentes. Šis lentes auduma veids ir īpaši izturīgs un vienlaikus labi izskatās, piemēram, uz dāvanu iepakojumiem.



Lentu daudzpusīga izmantošana



Lentes ir ļoti gaisīgas, tāpēc tās izmanto arī sportā. Īpaši populāras ir deju lentes, ko izmanto turnīros un deju skatēs. Lentes izmanto arī mākslas vingrošanā, kurai ir pastāvīga vieta vasaras olimpiskajās spēlēs.



Pārbaudiet arī:



Iekraušana...