Kafijas automāti

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Ietilpība [ml]
Trauku mazgājamā mašīna
Sugas
Filter

Kā izvēlēties labāko kafijas automātu?

Daudziem kafijas mīļotājiem kafijas automāts ir būtiska ierīce mājās,laipagatavotu aromātiskudzērienu, arkopagatavot espresso, amerikāņu, kā arīkapučīno un kafijas latte. Tiek uzskatīts, ka šo ierīci, kas pazīstama arī kā "moka" (pēc Jemenas pilsētas Moha), pirmo reizi 20. gadsimta 30. gadu sākumā radīja Alfonso Bialetti. Viņš izgudroja ierīci ar visai īpatnēju leņķa formas krūzi ar pagrieziena iespēju, kurā ir kamera ūdenim, galīgajam dzērienam un siets, uz kura novieto malto kafiju. Kafijas automāti izplatījās Vidusjūras reģionā, īpaši Itālijā, no kurienes tie nonāca arī citās valstīs, kur tie ir viens no izplatītākajiem dzērienu pagatavošanas veidiem. Interesanti, ka to forma nav mainījusies gandrīz gadsimtu, bet arvien biežāk tiem ir izteikti atšķirīgs dizains, padarot tos arī par virtuves rotājumu. Ieteicams izvēlēties kvalitatīvus izstrādājumus, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un būs funkcionāli ļoti ilgu laiku. Mondex interneta veikala Mondex piedāvājumā, cita starpā, atradīsiet kafejnīcas, kas izgatavotas no alumīnija, atgādina granīta struktūru un ļaus jums pagatavot gardu dzērienu nedaudz vairāk nekā 5 minūtēs.

Kura kafejnīca ir labāka - tērauda vai alumīnija?

Izvēloties kafijas automātu, ir svarīgi pievērst uzmanību tam, no kāda materiāla tas ir izgatavots. Vairumā gadījumu runa ir par izstrādājumiem, kas izgatavoti no tērauda vai alumīnija. Kafetieri, kas izgatavoti no alumīnija, ir ļoti viegli, taču daudz mazāk izturīgi pret koroziju nekā notērauda izgatavotiizstrādājumi. Abos gadījumos ir svarīgi pārliecināties, vai visas detaļas labi saskan kopā un vai blīvējums nav bojāts. Tas nodrošina, ka dzēriens tiek pagatavots ātri, bet mums arī droši.

Kas man jādara pirms kafijas automāta pirmās lietošanas reizes?

Pirms kafijas automāta pirmās lietošanas reizes sagatavojiet tajā ielejamo kafiju. Tas ļaus jums iztīrīt mehānismus, neizmantojot mazgāšanas līdzekļus, kas varētu sabojāt automātu veidojošos materiālus. Vispirms viss tiek izjaukts un nomazgāts zem tekoša ūdens, un tad tiek sagatavota kafija. Kad kafija ir pagatavota, dzēriens tiek izliets, un var sagatavot nākamo porciju, šoreiz dzeršanai. Kafejnīca būs tīra un bez"rūpnīcas" smakām.

Kā pagatavot kafiju kafetērijā?

Kafijas pagatavošana kafetērijā ir ļoti vienkārša, un to var raksturot dažos punktos:

- Atskrūvējam visu kafijas automātu - ielejam vārītu ūdeni apakšējā kamerā līdz drošības vārsta līmenim.

- nākamais solis ir samalt kafijas pupiņas dzirnaviņās un visu iepildīt sietiņā. Kafiju nedrīkst saberzt ar karoti. Kafijai jābūt vienā līmenī ar sieta malu un pēc tam jānovieto uz apakšējā elementa.

- saskrūvējiet pārējās detaļas un novietojiet kafijas automātu uz plīts.

- ierīci atstāj uz plīts, līdz atskan raksturīgā burbuļošana. Tad jūs pārliecināsieties, ka dzēriens jau ir pagatavots un to var ieliet glāzē vai krūzē. Atkarībā no savām vēlmēm dzērienu var dzert sautētu vai pievienot pienu vai krējumu.

Iepazīstiet arī citus mūsu piedāvājuma produktus:

- Zelta kafijas krūzes

- Krūzītes

- Krūzītes

- Baltas kafijas krūzes

- Kafijas tējkannas

- Lielas kafijas krūzes

Iekraušana...