Ķēdes

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Filter

Gaismas ķēdes kā neatņemams Ziemassvētku rotājums



Mēs iesakām izteiksmīgas gaismas ķēdes, kas ir neatņemams, tradīcijās iesakņojies Ziemassvētku rotājums. Gaismas ķēdes tiek piekarinātas uz eglītes - Ziemassvētku eglītes, mājas un logos. Tas ir viens no decembra svētku simboliem. Gaismas ķēdes, ko atradīsiet mūsu piedāvājumā, ir veidotas tā, lai tās būtu uzkrītošas. Cita starpā mēs piedāvājam LED āra virtenes.



LED gaismas ķēdes - vienkrāsainas vai daudzkrāsainas?



LED gaismas ķēdes var spīdēt vienā vai vairākās krāsās. Bieži vien tās ir aprīkotas ar interesantiem efektiem, piemēram, mirgošanu. Tās ir ideāli piemērotas Ziemassvētku eglītei vai āra nojumei. Āra gaismas ķēdes ir ļoti populāras, jo tās lieliski ataino Ziemassvētku prieku, greznumu un krāšņumu. Lai gan daudzkrāsainas gaismiņas ir bijušas pazīstamas jau gadiem ilgi, arvien biežāk sastopam vienkrāsainus modeļus. Šādi ieteikumi būs īpaši labi piemēroti, ja jūsu rotājumi būs minimālisma stilā.





Gaismas ķēdes dārzam



Gaismas ķēdes dārzam varat iekārt, piemēram, uz lapenes vai terases. Mēs iesakām LED modeļus ar 6 m vai 3 m garumu, kas spīd ar patīkamu siltu vai vēsu gaismu. Šīs gaismas ķēdes ir visdaudzpusīgākās, turklāt to radītais mirdzums skaisti atspīd uz sniega, kas gulstas uz zemes. Varat izvēlēties klasiskos variantus vai tādus, kas priecē acis ar dažādiem efektiem, piemēram, mirgošanu ar jebkuru ātrumu.



Ar akumulatoru darbināma gaismas ķēde - daudzpusīgs priekšlikums



Viens no daudzpusīgākajiem priekšlikumiem ir ar baterijām darbināma gaismas ķēde. Tā īpaši labi darbosies tur, kur nav pieejama elektrība. Vēl viena iespēja ir piekārt to virs durvīm vai loga. Ar baterijām darbināmas gaismas ķēdes parasti spīd patiešām ilgi un spoži, tāpēc tās ir viegli pamanāmas. Turklāt ar tām nav jāuztraucas par attālumu līdz elektrības rozetei.



Āra gaismas ķēdes - kur tās piekārt?



Mūsu ieteiktās āra gaismas ķēdes var piekārt, piemēram, pie kokiem jūsu mājas priekšā. Tās var izmantot arī, lai rotātu kāpņu margas, kas ved pie ieejas durvīm, vai balkona balustrādes. LED virtenes lieliski izskatās virs jebkura baldahīna. Apskatiet mūsu sortimentu, kurā atradīsiet neparastus variantus, tostarp tādus, kas veidoti sniegpārslu joslas vai neparastu ģeometrisko rakstu veidā.



Ziemassvētku eglīšu gaismas ķēdes - ko tas patiesībā nozīmē?



Ziemassvētku eglītes gaismas ķēde ir obligāts eglītes rotājums. Tomēr ir vērts zināt, ko tā patiesībā nozīmē. Kristīgajā tradīcijā gaismiņas norāda uz gaismu, kas ir Jēzus. Šī iemesla dēļ gaismas ķēde ir absolūti nepieciešama Ziemassvētku eglītē. Sākotnēji uz eglītes tika novietotas sveces - zvaigžņu simbols. LED gaismas ķēdes ir mūsdienīgs risinājums, ko mēs aicinām jūs izvēlēties. Cita starpā mēs piedāvājam daudzkrāsainas versijas ar dažādiem garumiem, lai jums būtu viegli izvēlēties savām vajadzībām atbilstošas gaismiņas.



Pārbaudiet arī:



Iekraušana...