Dekoratīvie akmeņi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Filter

Kādi dekoratīvie oļi podiem būs vispiemērotākie?

Visbiežāk dekoratīvie oļi tiek izmantoti puķu podiem, kur tie var kalpot ne tikai kā drenāžas slānis, bet arī kā dekoratīva virsma.Šāda veida dekoratīvie akmentiņi vislabāk sader arbaltiem toņiem, jo tie krasi kontrastē ar to augu nokrāsu,kurusmēs turam uz palodzēm un puķu dobēs. No tiem var izveidot arī mežu caurspīdīgā burkā, kur visi slāņi ir labi redzami un veido unikālu dekoru viesistabai, guļamistabai vai mājas birojam. Visbiežāk tiek izmantoti balti vai melni oļi, kas skaidri kontrastē ar smilšu un augu krāsu.

Kā izveidot mājas dekoru ar dekoratīvajiem akmeņiem?

Pareizi iekārtota telpa mums ir ļoti svarīga, jo tā liek mums justies labi savās mājās, kas neapšaubāmi ietekmē arī mūsu atpūtas komfortu. Pēdējos gadosir kļuvis ļoti modēuzsienaslikt dekoratīvos akmeņus,kas ir pieejami nelielu flīžu veidā, kuras pielīmē pie virsmas . Šādus veidojumus ir vērts papildināt ar daudz mazāka izmēra dekoriem. Dekoratīvie akmeņi, kurus atradīsiet mūsu interneta veikalā, ir sensacionāli piemēroti unikālu dekoru veidošanai, kas piešķirs toni jebkuram interjeram. Caurspīdīgie oļu akmentiņu varianti būs lieliski piemēroti glamūra stila dekoru veidošanai - tos var izliet uz paplātes un novietot melnā krāsā sveces. Gan dabiskā, gan mākslīgā apgaismojumā tie maigi mirdzēs, radot dimantu mirdzumam līdzīgu efektu.

Dekoratīvo akmeņu veidi dārzam

Mūsdienīgā dārza iekārtojumā tiek izmantoti dekoratīvieakmeņi,kas sensacionāli saplūst ar zaļo veģetācijas krāsu, kā arī ar daudziemziedutoņiem. Tos izmanto, lai atdalītu dobes ar zemiem krūmiem zemes gabalā, taču tie labi noder arī apkārt augošiem kokiem, piemēram, zemām kļavu šķirnēm vai dekoratīviem pundurkokiem. Visbiežāk tiek izmantoti gaišas krāsas oļi ar regulāru formu, kas parasti tiek veidota mehāniski apstrādājot speciālās mucās, pievienojot smiltis, kas noapaļo tās malas. Labi izskatās arī dažāda veida smilts, mežrags un šīferis, kas piesaista uzmanību ar savu specifisko iekrāsojumu un neregulārāku struktūru.

Baltie dekoratīvie akmeņi atgādina grieķu dārzus, kur tie ne tikai rotā visu telpu, bet arī atstaro saules starus no virsmas. Arī mūsu valstī mēs tikpat labprāt izvēlamies lielos dārza dekoratīvos akmeņus, kurus ir vērts izmantot, lai norobežotu puķu dobes vai celiņus un radītu patiesi idillisku atmosfēru.

Kādus dekoratīvos akvārija akmeņus izvēlēties?

Akvārijiem paredzētajiem dekoratīvajiem akmeņiem ir dubulta funkcija - no vienas puses, tie kalpo kā akvārija papildu apdare, bet, no otras puses, tie ir svarīgs konstrukcijas elements, kurā zivis var paslēpties vai nārstot. Šajā gadījumā vislabāk piemēroti ir dabiskas izcelsmes akmeņi, kurus var iegādāties akvārija veikalos vai atrast paši. Tomēr tad par tiem ir pienācīgi jārūpējas, t. i., vairākas reizes rūpīgi jānoslauka un jānoskrāpē. Tādējādi jūs ierobežosiet ne tikai upes gliemežu attīstību akvārija iekšienē, bet arī parazītus, kas apdraud zivju vai garneļu veselību un dzīvību.

Apskatiet arī citus produktus mūsu tiešsaistes veikalā:

- Sienas pulkstenis

- Vāze

- Foto rāmis

- Skapīši

- Mākslīgie puķes podos

- Dzīvojamās istabas spoguļi

Iekraušana...