Dīvāni

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Filter

Uz ko vērst uzmanību, iegādājoties dīvānu?

Pirmie dīvāni Eiropā nonāca 17. gadsimtā no Osmaņu impērijas, kur turīgie sabiedrības slāņi tos izmantoja, lai ļautos svētlaimīgai slinkumam. Bijušajā impērijā tos sauca par otomāniem, taču laika gaitā tika pieņemts daudz īsāks un pieejamāks nosaukums. Mūsdienās tā ir mēbele, bez kuras mēs nevaram iedomāties dzīvojamās istabas tēlu. Tas ļauj ērti atpūsties pēc smagas dienas, skatoties televizoru vai lasot grāmatu. Pērkot ir vērts pievērst uzmanību vairākiem elementiem, kas nosaka mēbeles funkcionalitāti:

- izmērs - dīvāni viesistabai ir jāpielāgo atbilstoši telpas izmēram. Grandiozos interjeros varam ļaut vaļu iztēlei un izlemt iegādāties lielu mēbeli. Bet kā pielāgot izmēru, ja dzīvojamā istaba atrodas daudzdzīvokļu mājā? Tad ir laba ideja izvēlētiesdivvietīgudīvānu,kas ir noderīgs ikdienas lietošanai un neaizņemsvisu telpu.

- polsterējuma materiālam jābūt viegli tīrāmam. Var gadīties, ka nejauši izlejat ūdeni vai dzērienu, un tādā gadījumā šādam audumam jābūt izgatavotam no izejmateriāliem, kas ierobežo šķidrumu uzsūkšanos, kas varētu apgrūtināt atbrīvošanos no netīrumiem. Vislabākie ir sintētiskie audumi ar dabīgu piejaukumu, jo tos ir viegli tīrīt un tiem ir patīkama sajūta.

- papildu elementi - mēbeles tiek veidotas dažādos stila variantos, kas interjeram piešķir neatkārtojamu atmosfēru, bet arī tieši ietekmē funkcionalitāti. Nelielai viesistabai vislabāk izvēlēties dīvānu bez sāniem, lai 100 % telpas tiktu izmantota sēdēšanai.

Kāds dīvāns ikdienas gulēšanai?

Daudzos dzīvokļos katra brīva vieta ir ļoti dārga. Ja nevaram izveidot atsevišķu guļamistabu, tad vietu pārņem viesistaba. Tad piemērota izvēle būs dīvāni,kas dienas laikā kalpo kā ērta mēbele atpūtai, bet naktī pārvēršas par ērtu gultu . Ir vērts pievērst uzmanību mēbeļu gabala izmēram, kuram, salocītam, jābūt vismaz 120 centimetru platam (pieņemts, ka minimālajam platumam gulēšanai vienam cilvēkam jābūt 60 centimetriem), bet garumam jābūt par 12-20 centimetriem lielākam nekā to cilvēku augumam, kuriem mēbele kalpos. Tas nodrošinās, ka ķermenis, pat atrodoties vertikālā stāvoklī, sniegs mums augstu atpūtas komforta līmeni. Turklāt, izvēloties dīvānu ar miega funkciju, ir vērts pievērst uzmanību matrača veidam - tam jābūt pietiekami cietam, lai sēdēšanas ietekmē tas ātri nesamīcītos, bet arī pietiekami mīkstam, lai nodrošinātu komfortu miega laikā.

Kāda tipa interjeros iederēsies dīvāni ar kājām?

Dīvāni ar kājiņām vienmēr izskatās unikāli un piešķir telpai vieglumu. Īpaši labi tie izskatās skandināvu un vintage tipa iekārtās, kur koka kājas piešķir viesistabai nedaudz mājīguma. Tos var izmantot arī glamūra tipa iekārtojumos, bet tad ir labi izvēlēties modeli ar stepētu polsterējumu, kas telpai piešķirs izsmalcinātību.

Biroja dīvāni - papildina biroju un sanāksmju telpu dizainu

Daudzu biroju telpu mūsdienīgajā dizainā ietilpst arī dīvāni, kas jāizvēlas par galveno dizaina elementu. Šobrīd vismodernākie ir tumši zilas un pudeļu zaļas krāsas toņi, bet pelēkas, brūnas un melnas krāsas toņi tiek identificēti ar eleganci, ko labi izmantot birojā. Būs arī labiizvēlēties dīvānu ar krēsliem, kas ir īpaši noderīgi, ja mums ir lietišķas tikšanās.

Uzziniet vairāk par citiem mūsu piedāvājuma produktiem:

- Segas , kasetes un dīvāniņus, kas atrodas jūsu birojā, kā arī citas kolekcijas.

- Vāze

- Sienas pulkstenis

- Sienas spoguļi

- Kafijas tasītes

- Krūzītes

Iekraušana...