Biogrāfiskie saraksti

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Filter

Avīžu turētāji - lieliska iespēja tiem, kas lasa avīzes papīra formātā.

Laikrakstu turētāji agrāk tika izmantoti lielākajā daļā mājokļu un sabiedrisko vietu. Tas bija tāpēc, ka laikrakstus izmantoja, lai informētu cilvēkus par valstī un ārzemēs notiekošo, kā arī par vietējām ziņām, paziņojumiem un reklāmām. Šāda veida plaukti ļāva laikrakstus glabāt organizētā veidā. Mūsdienās tos izmanto mazliet retāk, taču tas joprojām ir palīgrīks, ko izmanto to cilvēku mājās, kuriem patīk lasīt presi tās tradicionālajā formā. Tas ir arī unikāls interjera dizaina elements,kas labi sader ar interjera stilu .

Avīžu turētāji pie sienas ļauj izmantot katru pieejamo vietas gabaliņu.

Vairumāgadījumu avīžu turētājiem irstāvforma, kasnedaudz atgādina šauru kastīti vai koferi,ko novieto piekafijas galdiņiem,bet ļoti bieži tiek izmantoti modeļi, ko piekar pie sienas vai citas vertikālas virsmas. Tas ir īpaši noderīgi telpās, kur vēlamies praktisku interjera papildinājumu. Šādā veidā mēs varam lietderīgi izmantot iepriekš neizmantoto telpu. Tomēr ir vērts pievērst uzmanību tam, lai tā konstrukcija un stiprinājuma veids būtu pietiekami izturīgi, lai izturētu ne tikai laikrakstu, bet arī krāsaino žurnālu svaru. Šo risinājumu bieži izmanto arī klīnikās, birojos vai citās sabiedriskās vietās, kur varam pavadīt laiku, lasot avīzi.

Mūsdienīgi laikrakstu turētāji izceļ interjera izsmalcinātību.

Iekārtojot interjeru, mēs vēlamies, lai tas būtu saskaņots, reprezentabls un ērts. Tāpēc ir labi izvēlēties avīžu turētājus tā, lai tie izceltu telpas raksturu. Šeit lieliska izvēle būs izstrādājumi ar modernu, minimālisma līniju. Apaši modeļi lieliski papildinās dzīvojamo istabu, kas iekārtota skandināvu, lofta vai industriālā stilā. Turklāt to dizainam raksturīgs vieglums, kas lieliski izskatās interjeros ar nelielu telpu.

No kā jāizgatavo labi laikrakstu turētāji?

Labākie avīžu turētāji ir izgatavoti no metāla,kas piešķir visai konstrukcijai izturību un ir arī ļoti viegli tīrāms. Tomēr, ja vēlaties interjerā ienest nedaudz vairāk mājīguma, lielisks risinājums ir pīti avīžu turētāji, kuros var turēt arī sīkus priekšmetus, piemēram, televizora tālvadības pultis vai tālruņa lādētājus. Pītie pinumi ļoti labi izskatās lauku vai bohēmas interjeros, turklāt materiāls ir ļoti izturīgs, tāpēc šāds gadžets noteikti kalpos mums daudzus gadus.

Skatiet arī citus produktus mūsu piedāvājumā:

- Kafijas tasītes

- Lukturi

- Galda piederumi

- Plāksne

- Sveču turētājs

- Naudas kastes

Iekraušana...