Attēli

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Filter

Sienu gleznojumi, kas pārveidos jebkuru interjeru


Interesanti gleznojumi var būt ārkārtīgi stilīgs dizaina elements katrā mūsu mājas telpā. Atkarībā no mūsu individuālajām vēlmēm mēs varam izrotāt savas sienas ar spēcīgi uzmanību piesaistošām gleznām. Dekoratīvie gleznojumi ir bieža izvēle daudziem estētiem, kuriem ir svarīgi, kā izskatās viņu īpašums. Milzīgs dažādu dekorāciju klāsts, starp kurām varam atrast ne tikai tādas, kuras var iekārt gaitenī vai guļamistabā, bet arī intriģējošas gleznas vannas istabai pat mudina mainīt mājas dizainu. Patiesībā nekas mūs neierobežo attiecībā uz to, kā mēs dekorējam savu mājokli. Līdz ar to ir netradicionālas iespējas, no kurām varam iedvesmoties. Piemēram, izvēloties gleznas virtuvei, mēs varam izvēlēties minimālisma gleznu, kurā attēlotas maltītes gatavošanas laikā izmantotās zālītes. Melnais fons un podiņš ar zaļo baziliku uz tā lieliski iederēsies pie baltām vai gaiši pelēkām sienām, padarot ikdienas gatavošanu patīkamāku. Šāda veida apdare noteikti padarīs mājas sirdi, kas, pēc daudzu domām, ir virtuve, par vēl mājīgāku vietu tās iemītniekiem.


Interesantākās gleznas mājoklim kā neatņemama interjera sastāvdaļa


Audekla gleznas, ko piekarinām pie sienām, dod mums iespēju parādīt apmeklētājiemsavu gaumi un vēlmes. To oriģinālā forma var pilnībā apmierināt mājinieku vēlmes gan estētikas, gan attēlotās tēmas ziņā. Gleznas viesistabai var, piemēram, atsaukties uz sapņu galamērķiem, piemēram, Sidnejas Operas namu, kas ir viens no pilsētas galvenajiem apskates objektiem. Melnbalts ēkas attēls lieliski iederēsies minimālisma interjerā. Attiecībā uz gleznām guļamistabai, kuras galvenā iezīme ir tumši zilas sienas un gaiša gultasveļa, interesants variants šķiet kalnu panorāma, kas piešķirs telpai intriģējošu izteiksmi. Katra no gleznām var būtiski uzlabot mūsu interjeru, kļūstot par tā neatņemamu sastāvdaļu, bez kuras mēs nespēsim iedomāties savu mājokli. Dekoratīvās gleznas ir klasisks sienu apdares veids, kas var iegūt ārkārtīgi modernu un vienlaikus oriģinālu veidolu. Dažkārt pietiek pievienot tikai vienu neuzkrītošu elementu gleznas veidā, lai mainītu kopējo mājas dizainu.


Istabas gleznas piešķir mājokļa iekārtojumam nobeiguma akcentu


Ir grūti iedomāties pilnībā pabeigtu mājas interjeru bez dekorācijām. Šādu lomu var pildīt augstas kvalitātes gleznas uz sienas, ko izvietosim jebkurā izvēlētajā telpā. Pateicoties aizraujošu motīvu izvēlei, dzīvoklis, kurā dzīvojam, šķitīs vēl mājīgāks. Gleznas priekšnamam var, piemēram, uzrādīt motivējošu uzrakstu, kas ieviesīs pozitīvu enerģiju jau no pašas ieejas. Arvien populārāk ir kļuvis dekorēt sienas ar gleznām, kas izkārtotas komplektos ar saistītu saturu. Šāds izkārtojums palīdz saglabāt saskaņotību, kas ir atbildīgs par gaumīgu interjera dizainu. Meklējot iedvesmu, ir vērts palūkoties, vai apkārt nav novietoti aizraujoši zīmējumi uz audekla - izmantotās krāsas var atbilst krāsām, kas izpaužas uz sienām vai citiem mājas aksesuāriem. Dekoratīvas gleznas, ko piekarinām, ir viena no labākajām idejām, kā pabeigt apdzīvota dzīvokļa iekārtojumu, pateicoties kurām mēs vēl vairāk izbaudīsim laika pavadīšanu pie savām četrām sienām.


Mūsu mājas aprīkojuma veikalā jūs atradīsiet arī: svečturus, vāzes, puķu podus, krūzītes, šķīvjus, gultas veļu un daudz ko citu.


Mēs aicinām jūs iepirkties pie mums.

Iekraušana...