Ziedi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Materiāls
Sugas
Filter

Mākslīgie puķes podos - zaļumi mājās visu gadu


Mākslīgieziedi podiņā ir lielisks veids, kā uzturēt mājokļa interjeru patīkami zaļu neatkarīgi no gadalaika. Tos var novietot aiz dīvāna viesistabā, uz plaukta virs televizora, pie gultas guļamistabā un daudz kur citur - tie ir lieliski piemēroti dekorēšanai vietās, kur parasti neparādās saule. Mākslīgie ziedi tagad ir pieejami tik dažādās versijās, ka tos var viegli pieskaņot konkrētās telpas interjeram. Turklāt pašlaik pieejamie modeļi izskatās tikpat iespaidīgi kā to dabiskie prototipi. Parasti šīs augu imitācijas, kas izgatavotas no papīra vai mākslīgiem materiāliem, piemēram, poliestera, neprasa īpašu kopšanu, apkopi vai uzglabāšanu - vienkārši novietojiet tās vēlamajā vietā. Mākslīgos ziedus izmanto ne tikai kā dekorus mājoklim, bet arī pušķu un vainagu veidošanai, kas vizuāli neatšķiras no to oriģināliem. Runājot par dekoriem mājai, mūsu pašu četros mājas stūros jebkura vieta ir piemērota, lai pievienotu zaļumu. Mākslīgie ziedi vannas istabai ir ideāli piemēroti - šajā vietā mēs parasti neiekļaujam īstus augus. Telpas stūrī var novietot 100 cm garu eksemplāru podiņā, kas izskatās tā, it kā ziedētu visu gadu - tas noteikti mainīs jebkura interjera izskatu.


Kādus mākslīgos ziedus likt vāzē?


Pretēji tam, ko jūs domājat, mākslīgie ziedi vāzē var izskatīties tikpat labi kā dabīgie - jums tikai jāizvēlas labas kvalitātes modeļi. Starp šajā vietnē pieejamajiem variantiem jūs atradīsiet patiešām interesantus sintētiskos zarus, kas kopā veidos unikālu kompozīciju. Katrs dekoratīvā vāzē ievietots mākslīgais zieds lieliski uzlabos ēdamistabas galda vai pie ieejas durvīm stāvošā skapja izskatu. Izrādās, ka jūs viegli varat pilnībā mainīt to, kā jūsu mājokli uztver citi. Mākslīgajiem ziediem vāzē jābūt pieklājīgi izgatavotiem no materiāliem, kas veiksmīgi imitē īstus augus. Labs ieteikums ir arī veidot pušķi no zaļiem zariem un modeļiem ar krāsainiem ziedlapiņām, piemēram, tulpēm vai rozēm. Izvēloties mākslīgos ziedus, ir pareizi pievērst uzmanību arī vāzes augstumam - augi tajā nedrīkst pazust. Ja sekosiet savai estētiskajai izjūtai, jums noteikti izdosies izveidot neparastu dekoru.


Mākslīgie ziedi - uzmanību piesaistošs dekors


Mākslīgieziedi var kļūt par svarīgāko jūsu izvēlētās telpas dekoru. Atkarībā no jūsu redzējuma tos varat novietot jebkurā stūrī, pat ja tas nav piemērots dzīviem augiem. Viens no oriģinālākajiem variantiem ir mākslīgo ziedu piekāršana pie sienas - šis risinājums pārveidos minimālisma stilā ieturētas, vienkrāsainas sienas. Jūsu vēlmēm šeit ir pirmā vijole - jūs izlemjat, kā izskatīsies jūsu mājoklis. Sortimentā atradīsiet daudz interesantu ziedu rotājumu - podiņos, individuālus un pat vītnes. Ja jūsu logos karājas aizkari, varat tos piestiprināt kopā ar mākslīgo ziedu uz skavas, lai radītu inovatīvu interjera dizainu. Iespējas telpu dekorēšanai ar mākslīgajiem augiem ir bezgalīgas, un katram no tiem ir savas priekšrocības, kas tos padara īpašus un unikālus. Pateicoties oriģinālām mākslīgo ziedu kompozīcijām, jūsu dzīvoklis izcelsies ar oriģinālu stilu, ko novērtēs visi viesi, kas pārkāps jūsu dzīvokļa slieksni.


Mūsu interneta veikalā ir pieejami šādiinterjera dekorēšanas produkti: Vāzes, Svečturi, Mājas sveces, Puķu podi, Sienas pulksteņi.

Iekraušana...