Vannas istabas dozatori

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Ietilpība [l]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Sugas
Filter

Ziepju dozators - neaizstājams katrā vannas istabā

Funkcionāls un stilīgs šķidro ziepju dozators neapšaubāmi ir ļoti svarīgs katrā vannas istabā. Tas ir noderīgs ne tikai roku mazgāšanas līdzekļa uzglabāšanai uz izlietnes, bet arī izvietošanai dušā. Ar piemērotu ziepju tvertni jūs varat ērti aizsniegt līdzekli vakara vai rīta vannas laikā, dozējot optimālo daudzumu. Tas ir daudz vieglāk, nekā izspiest ķīmiskās vielas no nepievilcīga rūpnīcas iepakojuma. Šeit būtu jāpiemin arī ekoloģijas jautājums. Ziepju dozators ļauj pastāvīgi papildināt saturu, tādējādi samazinotatkritumu rašanos,kas savukārt ir ļoti labvēlīgi videi.

Kādus stilīgus vannas istabas dozatorus izvēlēties?

Lai pārliecinātos, ka konkrētais vannas istabas dozators ir estētiski atbilstošs, ir vērts nodrošināt konsekvenci. Tas nozīmē, ka, ja vannasistabas iekārtojums ir zelta krāsā, labs risinājums būtu izvēlēties dozatoru ar tādas pašas krāsas elementiem, piemēram, sūkņiem. Tā ir ērtība tiem, kas vēlas vienkārši iekārtot savu mājokli, vienlaikus saglabājot praktiskumu. Interesanti, ka mūsu klāstā atradīsiet arī tādus ziepju dozatorus kā TESSA GOLD vai TESSA SILVER, no kuriem katrs labi iederēsies kombinācijā ar identiskas krāsas ūdens maisītājiem un krāniem. Tajos ir līdz 450 ml produkta.

Mūsdienīgi ziepju dozatori

Mūsdienu ziepju dozatori parasti ir minimālisma dizaina. Tāpēc tie lieliski iederas pieklusinātā, skarbā vai futūristiskā interjerā. Visbiežāk izvēlētās ziepju dozatoru krāsas galvenokārt ir melna, balta un pelēka - īsta klasika. Tās ir arī daudzpusīgas iespējas. Aplūkojiet DAMIEN 320 ml vannas istabas dozatoru, kas ir pilnībā melnā krāsā, turklāt matēti melnā. Šī ir ideāla kombinācija, kas iederas modernā interjerā, kurā dominē vienkāršība, kas mijas ar futūrismu.

Kurš retro ziepju dozators?

Starp mūsu ieteikumiem ir pieejami arī retro vannas istabas dozatori. Tas ir lielisks ieteikums tiem, kam patīk klasiski akcenti, kas dominē interjerā, vienlaikus nodrošinot praktiskumu. Starp visdaudzpusīgākajiem ieteikumiem neapšaubāmi ir no stikla izgatavoti dozatori, piemēram, ARI GREY modelis. Šajā variantā ir 400 ml šķidro ziepju. Ņemiet vērā interesantās rievas, kas izjauc vienkāršību. Puscaurspīdīgais konteiners ir ideāli piemērots gandrīz jebkurai vannas istabai.

Praktiskums ir svarīgs

Šķidro ziepju konteineru gadījumā viss dizains ir atbildīgs par praktiskumu. Šeit ir svarīgiatzīmēt,ka dažādivannas istabas dozatorumodeļivar atšķirties pēc to ietilpības . Šī iemesla dēļ ir ieteicams ķerties pie priekšlikuma, kas vislabāk atbilst jūsu individuālajām vajadzībām. Svarīga ir arī izstrādājuma kopējā estētika. Visdaudzpusīgākie būs stikla modeļi, taču tikpat interesanti ir arī melni, balti un pat metāliski - sudraba vai zelta - modeļi.

Iepazīstieties ar citiem mūsu klāsta produktiem:

- Dekoratīvie spoguļi

- Sienas pulkstenis

- Vāze

- Keramikas puķu podi

- Maizes kaste

- Šķīvji

Iekraušana...