Vāzes

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
more... less
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Trauku mazgājamā mašīna
Sugas
Filter

Vāze - moderns jūsu mājas rotājums


Vāze ir unikāls jebkura interjera rotājums. Pareiza izvēle vēl vairāk izcels svaigu ziedu skaistumu - radot vienotu interjera dekoru, kas piepildīs visus jūsu mājas stūrīšus ar smaržu un ļaus justies vēl jaukāk, siltāk un mājīgāk. Tas var būt stikla, kristāla, keramikas, stikla vai lodes formas - kurš vislabāk piestāvēs jūsu interjeram?


Novietojotvāzi uz galda, mēs neapzināti iekārtojam telpu. Ieliekot tajā ziedus: savvaļas puķes, puķes no dārza, no vietējā ziedu veikala - mēs mājoklī ienesam svaiguma un viegluma atmosfēru. Nav brīnums, ka vāzes ar svaigi grieztiem ziediem bieži vien ir skaists dekors nekustamā īpašuma attīstītāju brošūrām - attēls, kas priecē acis un iedveš uzticību. Tieši tāpēc vāze ir dekors, kam jāatrod pastāvīga vieta katrā mājoklī - tā sniedz iespēju radīt unikālus rotājumus, kas priecēs mājiniekus un viesus.


Vāzes izvēle - svarīga ir krāsa


Izvēloties vāzi savam mājoklim, noteikti pievērsiet uzmanību tās krāsai. Lai dekoru ar vāzi padarītu saskanīgu un elegantu, izvēlieties gaišas, pamatkrāsas: baltu, bēšu, krēmkrāsas, pelēku vai vienkārši izvēlieties modernu stikla vāzi. Mūsu veikalā atradīsiet gan skaistu stikla, gan kristāla vāžu kolekcijas - piemēram, kristāla stikla vāzes no Crystalite Bohemia stikla darbnīcas, kas izgatavotas ar uzmanību pret detaļām un ideāli piemērotas Provansas stila interjeriem, stikla formas vāzes no jaunākās Mondex kolekcijas vai ārkārtīgi stilīgās, balta marmora imitācijas dekorētās Polijas vāzes no sērijas Cristie. Savukārt, ja jums patīk ekstravagance - oriģinālās Clara kolekcijas vāzes, kas izgatavotas no caurspīdīga gaiši rozā stikla ar interesantu zelta birku uz kakliņa, noteikti patiks. Interesanti, ka Clara ir tipiska vāze tikai vienam ziedam. Šāds dekors lieliski iederēsies nelielos interjeros - uz neliela galda, kumodes, priekšnamā.


Lielas, mazas, krāšņas - keramikas vāzes, kas priecē ar savu formu.


Keramiskāsvāzes bieži vien ir dekorācijas pašas par sevi. Keramika ir ļoti graciozs materiāls, ko iecienījuši dizaineri, jo tā piedāvā iespēju uzburt vāzes pat visizdomātāko formu. Aplūkojiet, piemēram, mūsu veikalā pieejamo Mondex vāžu kolekciju - jūs atradīsiet unikālas vāzes kaktusa, krūzes, pudeles formā, ar neparastām kristāla faktūrām un moderniem strukturētiem rakstiem un citas. Tās ir ideāla izvēle īpaši modernam interjeram. Bet ne tikai - šāda veida vāzes skaisti izskatīsies, piemēram, telpās, kas iekārtotas minimālisma skandināvu stilā, un kā kontrasts neapstrādātiem bēniņu interjeriem.


Mūsu veikalā pieejamais plašais vāžu klāsts ļaus viegli saskaņot ideālo vāzi ar jebkura stila interjeru: klasisku vai modernu.


Pārbaudiet arī: galda piederumi, tasītes, krūzītes, kafijas servīzes, galda piederumi

Iekraušana...