Trauki

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Trauku mazgājamā mašīna
Mikroviļņu krāsns
Sugas
Filter

Kā izvēlēties labu šķīvi?



Trauks ir neaizstājams trauks katrā mājā. Tas ļauj ērti pasniegt ēdienus, ko paņemt līdzi, tāpēc tas ir lieliski piemērots gan ikdienas lietošanai, gan ballītēm. Iegādājoties ir vērts ņemt vērā šādus punktus:





  • Izvēlieties jūsu vajadzībām atbilstošu šķīvi - ja gatavojat ēdienus lielākam cilvēku skaitam, izvēlieties lielāka izmēra izstrādājumus, savukārt mazāki šķīvji labi noderēs vakariņu, piemēram, kotlešu, pasniegšanai.

  • Izvēlieties traukus, kas labi iederēsies jūsu interjera dizainā. Patērētāji galvenokārt izvēlas baltus keramikas vai porcelāna šķīvjus, kas vienmēr izskatās izsmalcināti un labi sader ar citiem virtuves priekšmetiem. Ir iespējams izvēlēties arī metāla traukus, kas ir ļoti izturīgi, un koka traukus, kas interjerā rada mājīgu atmosfēru.

  • Virtuvē labi noderēs trauki, kurus ir viegli tīrīt, piemēram, trauku mazgājamā mašīnā. Tomēr pārliecinieties, ka tie ir piemēroti šādai tīrīšanai.

  • Izvēlietiessavām vajadzībām atbilstošu šķīvjaformu- klasika, protams, ir ovālas formas trauki,kas vienmēr izskatās eleganti, taču varat izvēlēties arī apaļas formas tra ukus - tie parasti ir lielāki par vakariņu šķīvjiem. Varam pievērsties arī mūsdienīgiem, ļoti dizaina taisnstūra formas šķīvjiem.



Ko pasniegt uz servēšanas šķīvja?



Servēšanas šķīvji ir ideāli piemēroti dažādu uzkodu pasniegšanai elegantās ballītēs, kā arī ģimenes un draugu tikšanās reizēs, piemēram, dzimšanas vai vārda dienās. Šāda veida šķīvji ir piemēroti servēšanai:





  • Dārzeņus, piemēram, šķēlēs sagrieztus tomātus, gurķus, papriku, kā arī salātu lapas.

  • Tie ir lieliski piemēroti dažādu veidu siera, tostarp kamemberta, brie vai čedara siera, kā arī šķēlēs sagrieztas gaļas pasniegšanai, kas, efektīgi iesaiņota, būs galda papildu rotājums.

  • Uzkodu šķīvji ir piemēroti nelielu uzkodu, piemēram, zobu kociņu uzkodu, tortiljas ruļļu vai pat nachos ar siera mērci vidū, pasniegšanai.

  • Tos var izmantot arī augļu pasniegšanai, kas ir īpaši piemēroti ballītēm ar bērniem. Tad ir labi pasniegt šķēlītēs sagrieztas zemenes, vīnogas vai ābolus.

  • Metāla šķīvji ir ideāli piemēroti karstas gaļas, īpaši kotlešu vai ruletes, pasniegšanai, jo tie ilgāk saglabās ēdienu siltu.



Daudzfunkcionāli dekoratīvie šķīvji



Bagātīgi dekorēti šķīvji vienmēr izceļas uz galda. Savā ziņā tie piesaista pie galda sēdošo uzmanību, kuri noteikti pievērsīs uzmanību gardajām uzkodām. Daudzi cilvēki tos izmanto arī kā praktisku piederumu priekšnamā, kur var nolikt atslēgas vai maku.



Iepazīstieties arī ar citiem mūsu piedāvājuma produktiem un aplūkojiet citus mūsu bloga ierakstus:



- Šķīvji



- Deserta šķīvji



- Kvadrātveida šķīvji



- Vakariņu servīze



- Plateles



- Krūzītes

Iekraušana...