Sveces

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Materiāls
Sugas
Filter

Sveces - jo skaistiem mirkļiem ir nepieciešama īpaša vide.


Sveces ir vispopulārākais mājokļa dekors: tās ļauj viegli papildināt interjeru ar aksesuāriem, kas atbilst jūsu mājas stilam. Kādas sveces vislabāk izskatīsies jūsu četros stūros un kā tās dedzināt, lai tās ilgāk paliktu ar jums? Mēs iesakām.


Sveces izraisa tikai pozitīvas emocijas. Nav brīnums, ka tās parasti pavada īpašus brīžus: to izkliedētā, mirgojošā gaisma rada neatkārtojamu atmosfēru, ļauj atslābināties, aizmirst dienas stresu un atpūsties. Mūsu veikalā jūs atradīsiet augstas kvalitātes sveces mājoklim: tradicionālās vaska sveces, dabiska izskata dekoratīvās sveces, modernas led sveces un lēnas dzīves vegānu sojas sveces. Kuru no tām jūs izvēlēsieties sev?


Dekoratīvās sveces - radiet unikālu interjeru


Dekoratīvās svecesir lielisks veids, kā sasildīt mājokļa atmosfēru un piešķirt tam īpašu noskaņu - neatkarīgi no jūsu mājokļa stila tās iederas jebkurā interjerā. Atkarībā no telpas stila izvēlieties dekoratīvās sveces dizaina iepakojumos, piemēram, marmora krāsas Cristie sveces pudeles zaļā krāsā ar papildu difuzoru, kas lieliski iederas modernā, art deco vai, piemēram, glamūra stilā. No otras puses, minimālisma, lofta vai skandināvu interjerā izvēlieties vienkāršas sveču formas - skaisti izskatīsies vienāda biezuma, bet dažāda augstuma sveču konusu kompozīcijas. Noteikti izmantojiet maigas, pieklusinātas krāsas. Ja plānojat elegantas vakariņas un vēlaties dekorēt galdu ar sveču gaismu, izvēlieties dekoratīvas sveces, kas novietotas, piemēram, augstos stikla svečturos. Tās izskatīsies ļoti iespaidīgi.


Aromatizētas sveces - lēna atpūta


Sveču iegāde jūsu mājoklim ir lielisks ieguldījums - arī jūsu labsajūtai. Atpūta to mirdzumā ir ideāls laiks, lai palēninātu tempu. Pēc garas dienas darbā, universitātē vai skolā svece un tās siltā gaisma palīdzēs jums nomierināties, sakārtot domas un uzlādēt spēkus pašu mājās. Kādas sveces izvēlēties savai mājai? Interesanta ideja ir aromterapijas aromātiskās sveces - novietotas vannas istabā, uz vannas un plauktiem, tās ļauj dažu mirkļu laikā uzburt privātu mājas spa. Šim nolūkam ideāli piemērotas ir stikla sveces - piemēram, sojas sveces "We love candles" no minimālisma kolekcijas "Basic". Tās izceļas ar vienkāršu stikla formu, koka aksesuāriem un sulīgām, ārkārtīgi svaigām smaržām, kas uz ilgu laiku paliks atmiņā.


Kā jūs dedzināt sveces? Daži vienkārši noteikumi


Vai zinājāt, ka svecēm ir noteikts minimālais degšanas laiks? Mums jāgaida, līdz viss vasks ir vienmērīgi izkusis, izveidojot tā saukto baseinu. Dedzinot sveces tikai īsu laiku, pastāv risks, ka vaskā var veidoties tuneļi - tas saīsina sveces kalpošanas laiku. Turklāt nav mazsvarīgi, kādā veidā sveces tiek nodzēstas - ideālā gadījumā tas būtu jādara ar īpašu ugunsdzēšamo aparātu. Parastā aizpūšana var izraisīt dakts pārrāvumu un vaska netīrumu. Ja jums nav sveču ugunsdzēšamā aparāta, mēģiniet nodzēst sveces, pūšot ļoti viegli. Var arī aizvērt sveces vāciņu un vienkārši "apslāpēt" liesmu. Un tas vēl nav viss - pirms sveces atkārtotas lietošanas atbrīvojieties no degošās dakts daļas, vēlams, uzmanīgi to nogriežot.


Skatīt arī: svečturi, puķu podi, sienas pulksteņi, vakariņu servīzes, krūzītes.

Iekraušana...