Stendi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Iepakojuma veids
Materiāls
Sugas
Filter

Kāda veida vīna statīvs?

Jebkurā vīna bārā, kur tiek ražoti un pēc tam pildīti pudelēs un izturēti izsmalcināti alkoholiskie dzērieni, nedrīkst trūkt koka vīna plauktu. Visbiežāk tie ir smalku plauktu formā, kur plaukti ir izkārtoti rombveida režģī. Katrai pudelei ir sava paredzēta vieta neatkarīgi no tās diametra.

Tikpat bieži tiek izmantoti plaukti ar zemiem, bet dziļiem plauktiem; tiem ir īpašas pusapaļas rievas, lai pudeles nenokristu no plauktiem. Šāda konstrukcija ir ārkārtīgi svarīga, jo, vīnam pastāvīgi saskaroties ar korķi, tas pastāvīgi saglabā mitrumu, kas pasargā dzērienu no oksidēšanās, kuras rezultātā varētu veidoties augļu etiķis. Tas ir arī ļoti estētisks uzglabāšanas veids - pie sienas piestiprināts vīna statīvs ir ļoti elegants dzīvojamās istabas vai ēdamistabas dekoratīvs elements, kas noteikti piešķirs interjeram izsmalcinātību.

Kādi plaukti būs noderīgi jūsu virtuvē?

Ja vēlaties, lai jūsu virtuve būtu pilnībā funkcionāla, ir vērts parūpēties par organizatorisko aspektu. Krūzīšu turētāji noteikti ir noderīgidekoratīvo traukupriekšmetu izvietošanai. Tie ir noderīgi arī kafijas cienītājiem, jo to parocīgā forma ļauj ātri aizsniegt krūzi, kad vēlaties pagatavot kafiju kafijas automātā.

Tāpat ir labi nodrošināt, lai ēdienu gatavošanai izmantotie piederumi būtu labi sakārtoti. Noteikti noderēs nažu statīvi bloku vai magnētisku joslu formā, kas atgādina restorānu interjerus, kuros strādā pavāri.

Gatavojot ēdienu, vajadzētu izmantot vairāku veidu griešanas dēlīšus, kas pielāgoti konkrētam ēdiena veidam, ko galvenokārt praktizē restorānos. Vairāki šāda veida eksemplāri var radīt diezgan lielu nekārtību virtuves skapī. Tāpēc ir laba ideja iegādāties griešanas dēlīšu statīvu ar rievām, kas paredzētas vienam priekšmetam.

Plākšņu statīvi virtuves skapim nodrošina kārtību

Šķīvju statīvs ļauj glīti un ērti uzglabāt traukus, tādējādi tos ir daudz vieglāk uzlikt un izņemt, kad vēlaties klāt galdu pusdienām vai vakariņām. Ļoti bieži tie ir skapja organizatoru formā, taču ir atrodami arī modeļi, kurus var novietot virs izlietnes. Tas ir ļoti praktisks risinājums mazās virtuvēs, kur mums nav iespējas novietot lielus žāvēšanas plauktus, un, kā mēs visi zinām, šķīvju žāvēšana aizņem daudz vietas uz galda. Šādi novietojot šķīvjus, ūdens no traukiem varēs brīvi notecēt, tādējādi ļaujot tos uzglabāt.

Izvēlieties augstas kvalitātes plauktus no mūsu tiešsaistes veikala sortimenta

Mūsu tiešsaistes veikalā atradīsiet visus jūsu mājai nepieciešamos produktus. Cita starpā mēs iesakām stilīgus podiņu statīvus, kuros varēsiet izstādīt iespaidīgāko izmēru augus. Eleganci jebkuram interjeram piešķirs mūsu koka un metāla vīna statīvi, kā arī krūzēm, kuras ir vērts novietot redzamā vietā virtuvē.

Atklājiet arī citus mūsu piedāvājuma produktus:

- Foto rāmis

- Skapīši

- Galda piederumi

- Deserta šķīvji

- Gaismekļi

- Galda paklājiņš

Iekraušana...