Spoguļi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
Svītrkods
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Filter

Dekoratīvie spoguļi, kas pilnībā maina telpas raksturu



Spoguļidzīvojamā istabā piešķir telpai oriģinālu izskatu. Ornamentālie un tajā pašā laikā izturīgie rāmji paši par sevi ir oriģināls dekors. Spogulis uz auklas ir mūsdienīga variācija klasiskajam spoguļu iekārtošanas veidam. Piemēram, Mondex modelis Cedric, kas karājas uz pārsteidzošas ķēdītes, ir gan minimālistisks, gan ļoti atšķirīgs. Šāda veida sienas spoguļi piesaista mūsu mājas sliekšņa apmeklētāju uzmanību pat tad, ja to kopējais dizains ir izteikti minimālistisks. Izvēloties spoguļa rāmi, ir vērts ņemt vērā telpas, kurā tas atradīsies, kopējo dizainu. Piemēram, ja pie griestiem piekarinātajai lustrai ir sudraba krāsas ietvars, laba izvēle būtu šīs krāsas rāmis - vienkāršs akcents, kas piešķir telpai saskaņotības un elegances sajūtu. Apļveida spogulis var aizstāt arī pie sienas karājamu attēlu. Ja viesistabā ir baltas sienas un velūrpelēki dīvāni, minimālistisks spogulis zelta rāmī piešķirs intriģējošu akcentu kopējam interjera dizainam. Minimālisti noteikti novērtēs šo klasisko telpas dekorēšanas veidu.



- Kādu sienas spoguli priekšnamam izvēlēties?



Spogulis metāla rāmī var būt telpas centrālais punkts.



Pie sienas piekārts spogulisjebkurā telpā var būt tās galvenais dekors. Skaisti izgatavots, izturīgs rāmis piešķirs raksturu neapstrādātam industriāla stila interjeram. Ķieģeļu sienas, melna tērauda gulta, stikla galds uz kājām kokogles tonī un minimālisma stila spogulis metāla rāmī veidos saskanīgu un intriģējošu veselumu. Protams, spogulim nav tikai jākarājas pie sienas. Durvju spogulis ir ideāls risinājums, ko izmantot mazākos dzīvokļos vai istabās. Apburošs dizains ir Alexia spogulis zeltainā rāmī, kas atgādina svaigi uzziedējušu ziedu ziedlapiņas. Šī gludā paneļa versija iederēsies daudzās telpās, piešķirot telpai vieglumu. Šāds gaumīgi ierāmēts spogulis noteikti pievērsīs uzmanību vietai, kur tas karājas. Tajā pašā laikā nav vērts aizmirst par spoguļu praktisko aspektu - tie ir ārkārtīgi noderīgi, kad vēlamies pārbaudīt savu izskatu. Šis aspekts padara par lielisku vietu, kur tos piekārt gaitenī, pa kuru ejam, tuvojoties izejai.



Grima spogulis - ikvienas sievietes pirmās nepieciešamības lieta



Ikvienai sievietei patīk rūpīgs un iespaidīgs grims. Tāpēc viņai ir nepieciešams piemērots spogulis, ko iekārt virs tualetes galdiņa. Šādam spogulim jābūt pietiekami lielam, lai viņa tajā varētu viegli saskatīt sevi. Lielisks risinājums, ko novietot grima stūrītī, ir spoguļi ar apgaismojumu, kas ir ārkārtīgi praktisks risinājums. Apaļš sienas spogulis, kas ierāmēts dekoratīvā sudraba krāsas rāmī, patiks jebkurai dāmai, tāpēc tas lieliski iederēsies virs tualetes galdiņa. Ar pietiekami lielu spoguli rīta grims būs daudz ātrāks. Iekārtojot guļamistabu vai jebkuru citu telpu, ir vērts parūpēties par katru detaļu, kas veicina telpas kopējo izskatu. Pretēji tam, ko jūs domājat, arī stāvošs spogulis, ko novietojat telpas stūrī, var būt svarīgs, tāpēc ir labi, ja tas izskatās ārkārtīgi šiks. Ātra sava izskata pārbaude pirms iziešanas no mājām ir pastāvīga darbība, ko veic gan vīrieši, gan sievietes, kas liecina par to, cik nozīmīgi mūsu vidē ir spoguļi. Plašais klāsts ļaus tos pilnībā pielāgot savām personīgajām vēlmēm.



Apskatiet mūsu mājas mēbeļu veikalu, kurā atradīsiet: vāzes, svečturus, puķu podus, plauktus, kafijas galdiņus, konsoles.

Iekraušana...