Spilveni un spilvendrānas

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
Platums [cm]
Augstums [cm]
Diametrs [cm]
Filter

Dekoratīvie spilveni būs neticams interjera dekors.



Dekoratīvos spilvenus galvenokārt izmanto dzīvojamās telpās, kur tos novieto uz dīvāniem. Tomēr dekoratīvo spilvenu pārsteidzošais izskats papildinās arī guļamistabu un viesistabu tēlu.



Krēslu spilveni ērtām tikšanās reizēm



Daudzi no mums vēlas nodrošināt komfortu saviem viesiem tikšanās laikā - šim nolūkam ir vērts izmantot krēslu spilvenus. Tiem ir izteiksmīgs stepējums, tāpēc tie ir gan interjera dekors, gan komforta elements.



Ar ko atšķiras barošanas spilvens?



Barošanas spilveni tagad ir neatņemama mazuļa komplekta sastāvdaļa. Tie ir pupas vai kruasāna formā, kurā mazulis var ērti iekārtoties. Barošanas spilvens ir īpaši piemērots māmiņām, kas baro bērnu ar krūti, taču tie labi noderēs arī tad, kad mazuli barosiet ar pudelīti.



Kādi spilvenu pārvalki ir labākie?



Spilvenu pārvalku izmantošana nodrošina spilvenu aizsardzību pret lielu netīrumu un putekļiem. Labākie spilvenu pārvalki ir no 100% kokvilnas, kas ir gan elpojoši, gan nerada ādas kairinājumu. Šā iemesla dēļ guļamistabās galvenokārt ir ieteicami kokvilnas spilvendrānas pārvalki.



Miega spilvenu izmēri



Miega spilveni atšķiras ar lielu izmēru šķērsgriezumu. Kopumā miega spilvenus iedala šādos izmēros:



- lielie spilveni, kas kalpo par pamatu ērtam miegam - parasti to izmērs ir 70x80 cm.



- mazie guļammaisi jeb tā sauktie spilvenu galviņas. Tos izmanto atkarībā no jūsu vēlmēm, lai palielinātu augstumu zem galvas un mugurkaula augšējās daļas. Visizplatītākie izmēri ir 40x40 un 50x60 cm.



Ar ko atšķiras boho spilveni?



Boho spilveni ir ideāli piemēroti interjeriem, kas iekārtoti smalkā bohēmas stilā. Tiem raksturīgas zemes krāsas, piemēram, bēša un pelēka. Boho spilvenu izgatavošanā izmanto dabīgus materiālus, piemēram, kokvilnu vai linu, kas garantē relaksācijas komfortu.



Dārza krēslu spilveni nodrošinās augstu komforta līmeni.



Ja jūsu dārzā ir dārza mēbeļu komplekts, ir labi iegādāties spilvenus dārza krēsliem. Tie būs īpaši noderīgi, jo īpaši tad, kad tiekaties ar draugiem brīvā dabā.



Modīgi palešu spilveni



Paletes spilveni ir neatņemama mēbeļu, kas izgatavotas no rūpnieciskām paletēm, sastāvdaļa. Tie ir ārkārtīgi moderni, un to ir vērts izcelt ar izteiksmīgiem palešu spilveniem. Tie izskatīsies uzkrītoši un vienlaikus garantēs augstu komforta līmeni, atpūšoties uz salīdzinoši cietām mēbelēm.



Griķu spilvena priekšrocības



Griķu spilvenus izvēlas tie, kas meklē ekoloģiskus risinājumus. Griķu pildījums garantē labu atbalstu galvai un mugurkaula kakla sveida daļai, tāpēc pamostamies atpūtušies bez galvassāpēm un kakla sāpēm.



Spilvenu pārvalki 40x40 - populārākais spilvena izmērs



Spilvenu pārvalki 40x40 ir spilvendrānas, ko izvēlas tā dēvētie "jaski", kurus izmanto guļamistabā. Turklāt tie ir ieteicami spilvenu dekorēšanai dzīvojamā istabā.



Visbiežāk izvēlētie dekoratīvie spilveni viesistabai



Starp visbiežāk izvēlētajiem dekoratīvajiem spilveniem viesistabai līderpozīcijā ir vienkrāsaini produkti intensīvos dzeltenos, zilos vai oranžos toņos. Lieliski piemēroti ir arī dekoratīvie spilveni viesistabai ar spilgtiem rakstiem, piemēram, marokāņu rakstiem.



Skatīt arī:



Iekraušana...