Skaitļi

Atlasīt pēc
Price
Manufacturers
Simbols
more... less
Svītrkods
more... less
Materiāls
Krāsa
Garums [cm]
more... less
Platums [cm]
more... less
Augstums [cm]
more... less
Diametrs [cm]
Iepakojuma veids
Saskare ar pārtiku
Materiāls
Trauku mazgājamā mašīna
Sugas
Filter

Eņģeļu figūriņas - skaists dekors jebkurai mājai


Eņģeļa figūriņa ir saistīta ar rūpēm, aizsardzību un drošību. Galu galā tieši eņģelis tiek pozitīvi identificēts ar katra no mums personīgo aizbildni. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc ir vērts, lai katrā mājā un dzīvoklī būtu eņģeļa figūriņa. Tas būs kā mūsu personīgais mājas ligzdas aizsardzības talismans. Turklāt eņģeļa figūriņai var būt arī dekoratīva funkcija. Parasti šīs figūriņas ir saistītas ar ģipša lējumiem vai keramiku, taču klasiskā stilā, kas neiederas modernisma tendencēs. Šeit mums ir piedāvājums kaut kam pavisam citam, kas patiks pat mūsdienu interjera piekritēju gaumei. Eņģeļu figūriņas, bet mūsdienīgā izpildījumā. Vienkārša, minimālisma formas eņģeļa figūriņa - slaida sievišķa eņģeļa figūra - izgatavota no keramikas, kas krāsota zelta, sudraba vai vara toņos. Lējuma vienkāršība šajā gadījumā lieliski veido mūsdienīgumu un eleganci pat mūžīgo eņģeļu motīvu kategorijā.


Ideāla dāvana mīļotajiem jebkuram gadījumam - dekoratīvas figūriņas.


Iepriekš aplūkotās eņģeļu figūriņas ir arī ideja dāvanai kādam tuviniekam. Eņģeļa figūriņa kā dāvana ir zīme, ka mums rūp kāds cilvēks un vēlamies, lai viņš vienmēr būtu drošībā un lai ap viņu un viņa mājās veidotos tikai draudzīga atmosfēra. Tā ir arī sensacionāla ideja mājas sagaidīšanas ballītei, kā dāvana jaunā mājoklī. Dāviniet kaut ko tādu, kas simbolizē mieru, iekšējo komfortu, uzmanību un drošību.


Figūriņas mājai, tās, kurām ir dekoratīvs akcents, protams, ir ne tikai eņģeļi. Tirgū ir pieejamas daudzas dekoratīvas figūriņas, turklāt bieži vien ļoti interesantas. Šajā interjera sezonā liksim uz sudrabu, zeltu un varu kā ekstravagances izpausmi, taču minimālisma un līdzsvara stilā.


Izrotājiet savu kumodi - dekoratīvās figūriņas mājai


Figūriņas mājai ir īsts "punkts pār I" interjera dizainā, īpaši attiecībā uz tādām mēbelēm kā kumode. Šī mēbele izskatās ļoti pievilcīgi, ja tās augšdaļā ir uzstādīts pārdomāts dekors. Neatstājiet savu kumodi tukšu un bez rotājumiem. Šajā gadījumā lieliski noderēs dažādas dekoratīvas figūriņas, kas parasti ir izgatavotas no iepriekš minētās keramikas. Tiem nav jābūt vecmodīgiem nieciņiem, bet gluži pretēji - mūsdienīgām dekoratīvām figūriņām minimālisma, dažkārt ģeometriskās formās. Elegants un liels globuss, kurā attēlota visa mūsu pasaule, piemēram, kas stāv uz elegantas trīsstūrveida koka kājas, arī ir lieliska ideja telpas dekorēšanai.


Sensacionāla ideja, kā iekārtot interjeru, ir pārmaiņus izvietot dažāda izmēra un lieluma dekoratīvās figūriņas, saglabājot kompozīciju dabisku un šosezon modē - vienkāršu.


Skat. arī: "Izgatavojiet dekoratīvās figūriņas, lai tās varētu izcelt un izcelt: Sienas galdi, Kumodes, Kafijas galdiņi, Mūsdienīgi svečturi, Pulksteņi


Mūsu blogā jūs atradīsiet interesantas idejas:


Kādi rotājumi priekšnamam?


Mājokļa iekārtošanas dāvanu idejas


Kādus rotājumus izvēlēties guļamistabai?

Iekraušana...